Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дупка в Суперцентъра запълнена с бетонни блокчета! Райна Петрова: Временно е!
Автор: Мария Морунова 14:35 / 17.01.2014Коментари ()6269
Участък от пътната настилка на кръстовището на улиците "Г. М. Димитров" и "Кръстьо Пастухов" е запълнен с бетонни пътни ивици. За този "феномен" сигнализира читател на Plovdiv24.bg, според когото това е итонг.

"След ремонтна дейност кръстовището на ул. "Г. М. Димитров" и ул. "Кръстьо Пастухов" изглежда по този начин - дупка, запълнена с тухли тип итонг. Искам да споделя възмущението си от този факт и ще съм благодарен, ако стане обществено достояние"
, пише нашият читател.

Репортер на сайта се свърза с кмета на район "Централен" Райна Петрова и й предаде казуса. Тя пое ангажимента да направи проверка кой е извършвал ремонтните дейности, тъй като това не е районна администрация, и защо участъкът е запълнен по този начин, а не с асфалт.

След тази проверка е констатирано, че ВиК дружеството е извършило авариен ремонт и временно са затворили дупката с бетонни блокчета. След като отворят асфалтовите бази, тя ще бъде преасфалтирана.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dupka-v-Supercentura-zapulnena-s-betonni-blokcheta-Raina-Petrova-Vremenno-e-474234
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.