Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тодор Кръстев, БСП: Амбициозна програма на управление има Тотев, но липсва работата в социална посока
Автор: Мария Морунова 16:10 / 31.12.2013Коментари ()3605
© Plovdiv24.bg
През 2013 г. изтича половината от мандата на управление на кмета на Община Пловдив Иван Тотев. По този повод Plovdiv24.bg направи анкета за читателите си, в която да оценят кметското управление. Средната оценка, която получи Тотев, е много добър 4.68 при гласували 654 души. Оказа се, че самият градоначалник е очаквал по-ниска оценка. Разбира се опозицията има различно мнение. Такова, което одобрява някои политики на управление, но има и доста голяма критика.

Общинският съветник от БСП Тодор Кръстев определи програма и начина на управление на кметската администрация като амбициозен. И посочи плюсовете на тази амбициозна програма, а именно придобития добър облик на централната градска част чрез премахването на множество павилиони, скари, магазинчета и други подобни.

"Стартира се и амбициозна инфраструктурна програма. Това също определям като добро, но някои от новоизградените улици можеше да бъдат само ремонтирани. А средствата, предвидени за тях, да се преразпределят за ремонт на вътрешнокварталните улици. В тази насока и част от парите за депониране на боклука от София можеше да се преразпределят по-умно", коментира съветникът.

Със съжаление старейшината отбеляза липсата на работа на кметското управление в социална посока. И като пример посочи увеличението на местните данъци и такси.

Кръстев заяви, че Пловдив е най-старият град в Европа, а нито една администрация до момента не е успяла да формира такова чувство у пловдивчани. И пожела това да се промени за напред.

За да разберете какви още виждания за начина на управление на Пловдив има общинският съветник от БСП Тодор Кръстев, изгледайте интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.








Още по темата: общо новини по темата: 8
01.01.2014 »
26.12.2013 »
26.12.2013 »
16.11.2013 »
15.11.2013 »
13.11.2013 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Todor-Krustev-BSP-Ambiciozna-programa-na-upravlenie-ima-Totev-no-lipsva-rabotata-v-socialna-posoka-471608
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.