Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цирк "Балкански" в подкрепа на дарителска инициатива
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 17.10.2011Коментари ()3112
©
Най-големият роден цирк, получил признание в цял свят - Цирк "Балкански", застава зад дарителската инициатива Фондация "Помощ за благотворителността в България" и сайта "Спаси, дари на..." в подкрепа на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания - София "Приказка без край... Чудото си ти!".

На 24 октомври от 19 часа приказката ще оживее на манежа на Цирк "Балкански" в Пловдив, а всички средства от продажбата на билети ще бъдат дарени в полза на инициативата.

"В понеделник извънредно трупата на "Балкански" ще представи благотворително нови интересни, опасни и атрактивни номера", съобщи директорът на цирка Александър Балкански-баща. 

"Тази година изпълнителите са както българи, така и гости от Русия, Украйна, Румъния, Италия, Великобритания и Бразилия."

Циркови изпълнения от различни жанрове - копф трапец, баланс на цилиндри, першове, жонгльорство, баланс на моноцикли, акробатика, еквилибристика и въздушни номера ще пренесат зрителите в свят, в който няма невъзможни неща. Най-малките почитатели на цирковото изкуство ще се срещнат със своите любимци - клоуните.

Цирк "Балкански" ще представи в подкрепа на "Приказка без край... Чудото си ти!" и уникален атракцион - дресура на бели лъвове. Гвоздеят в програмата ще бъде "Глобусът на смъртта", в който ще влязат петима бразилски мотоциклетисти, рекордьори на Гинес.

Благотворителното представление на Цирк "Балкански" е в Пловдив на 24 октомври, понеделник, от 19 часа.
Билети за спектакъла на цени от 15, 20 и 25 лева - от билетния център пред Община Пловдив.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Cirk-Balkanski-v-podkrepa-na-daritelska-iniciativa-296343
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.