Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общинският гаранционен фонд събира бизнеса и банките на форум за европроектите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:38 / 28.03.2011Коментари ()3321
© Plovdiv24.bg
Съветът за управление на Пловдивския общински гаранционен фонд събира представители на местния бизнес и банките на форум, на който ще бъдат поставени конкретни програми, проекти и механизми за привличане на ресурси от европейските фондове и търговските банки. Практическият семинар-обучение е насрочен за 30.03.2011 г. от 14.15. ч. в Общински съвет-Пловдив, ул. "Авксентий Велешки" 20.

"Семинарът, който организираме, ще има изключително конкретна насоченост в един такъв важен за страната ни и града процес, какъвто е успешното привличане и защитаване на финансови средства от еврофондовете", обяви председателят на Съвета за управление на Пловдивския общински гаранционен фонд и зам.-председател на ОбС Сузана Николова. По време на семинара ще бъдат представени програмите, по които може да се кандидатства през 2011 г., както и механизмите за защита на бенефициентите. Ще бъдат представени и възможностите на Пловдивския общински гаранционен фонд за подпомагане на малки и средни предприятия. 

Колеги, припомням, че с решения на Общински-съвет-Пловдив за членове на Съвета за управление на Пловдивския общински гаранционен фонд, освен Сузана Николова /ГЕРБ/ са избрани още Камен Шишманов /ВМРО-НИЕ/, Димитър Керин /"Атака"/, Тодор Кръстев /"Коалиция за Пловдив"/, Даниела Желязкова /ДСБ/, Георги Колев /ЗС "Ал. Стамболийски"/ и Мехмед Асан /ДПС/. Управител на Пловдивския общински гаранционен фонд е зам.-кметът Александър Константинов.

Участниците в семинара ще имат възможността да се регистрират от 14.00 до 14.15 ч.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtinskiyat-garancionen-fond-subira-biznesa-i-bankite-na-forum-za-evroproektite-241577
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.