Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вижте 8-минутния филм на Euronews за Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:15 / 03.01.2011Коментари ()17857
© Plovdiv24.bg
Днес от 14.15 часа по телевизионния канал Euronews бе излъчен репортаж за културно-историческите обекти в Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Първоначално от Общината разпространиха информация,че  филмът ще бъде даван по National Geographic, но малко преди излъчването се коригираха.

Поредицата от филми за града под тепетата бяха заснети по проекта "Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали", чийто бенефициент е Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

Снимачният екип на телевизионния канал засне продукцията "Metropolitans". Формата на предаването цели представяне на начина на живот в големия град като очарователен микс от античното културно наследство и модерното настояще. Акцентът е върху културно-историческите паметници в Пловдив, с цел популяризиране и утвърждаване на България като атрактивна туристическа дестинация с уникално културно и историческо наследство. Екипът снима предаването "Metropolitans" в Регионалния археологически музей (РАМ-Пловдив), Регионалния етнографски музей, Античния театър, Римския стадион и Древния форум - "Одеон".

 



Още по темата: общо новини по темата: 3
03.01.2011 »
03.01.2011 »
27.12.2010 »

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vizhte-8-minutniya-film-na-Euronews-za-Plovdiv-218886
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.