Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пропаднала шахта на "Цар Борис III Обединител" - капан за шофьорите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 22.06.2010Коментари ()2599
© Plovdiv24.bg
При преасфалтиране на бул. "Цар Борис III Обединител" преди около месец, в западното платно непосредствено преди тунела откъм Чифте баня, ревизионна шахта на ВиК е останала с 10 см. по-ниско, научи Plovdiv24.bg след сигнал от наш читател за образувалата се яма, в която редовно пропадат автомобили. Капанът се състои в това, че до последно няма реална видимост към образуваната неравност и дълбочината й се усеща едва при хлътване в нея.

Главният експерт по капитално строителство в район "Централен" Светлана Нешкова нареди незабавна проверка, която установи, че са изпратени две писма до ВиК да изравнят шахтата с пътната настилка, но това така и не е направено. След нашия сигнал водното дружество е било подсетено за трети път. Оттам обещаха пред наш репортер ша
© Plovdiv24.bg
хтата да бъде повдигната в близките дни, така че да не представлява проблем за шофьорите, а впоследствие трасето ще бъде преасфалтирано от фирма подизпълнител.

Междувременно стана ясно, че ямата на бул. "Христо Ботев", за която писахме преди две седмици, вече е запълнена и пътят е с една идея по-безопасен.


Още по темата: общо новини по темата: 1
22.06.2010 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Propadnala-shahta-na-Car-Boris-III-Obedinitel-kapan-za-shofyorite-172295
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.