Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Пловдив купува нова техника за ОП "Градини и паркове"
Автор: Диана Бикова 08:18 / 02.11.2022Коментари ()1704
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив обяви обществена поръчка за доставка на техника за ОП "Градини и паркове" по две обособени позиции. Изпълнението на поръчката включва доставка, пуск, обучение и гаранционно поддържане, включително мобилно гаранционно поддържане при нужда, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По обособена позиция № 1 трябва да се доставят един трактор с прикачни съоръжения, четири телескопични автовишки, три био шредера, един мини челен товарач, шест електрически самосвала и шест електрически самоходни вакуумни машини с възможност за дезинфекция и с ръчно управление. Втората обособена позиция е за един био шредер и един малогабаритен автомобил с товароносимост до 1,5 тона.

Избраният изпълнител трябва да осигури за срока на договора оборудвана сервизна база, както и авариен автомобил за осъществяване на бърза гаранционна поддръжка и аварийна помощ при възникване на прекъсвания на нормалната експлоатация на машината. Освен това трябва да извърши обучение на работниците и служителите на ОП "Градини и паркове" за управление, поддържане, диагностика и ремонт на доставената техника.

Прогнозна стойност на поръчката е 2 793 735 лева без ДДС. Парите са от 50-милионния заем, по проект "Повишаване на организационната, техническа и административна осигуреност за подобряване качеството на градски зелени площи и откритите обществени пространства в град Пловдив". Средствата, предоставени по договора включват съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г., от "Обединена българска банка" АД, ДЗЗД "Фонд за устойчиви градове" и "Фонд за устойчиво градско развитие" ЕАД.

Крайният срок за  подаване на оферти или на заявления за участие изтича на 24 ноември 2022 година.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtina-Plovdiv-kupuva-nova-tehnika-za-OP-Gradini-i-parkove-1446555
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.