Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пълен абсурд: Пирони и изгнила дъска са "държали" огромния клон, който смаза две коли
Автор: Данислава Вълкова 07:06 / 19.07.2022Коментари ()6254
Забити пирони с дъска са придържали огромния клон, който се отчупи и падна върху два автомобила в кв. "Кършияка", за което вече съобщихме. По твърдения на потърпевшия собственик на едната кола служители на ОП" Градини паркове" са пропуснали това, което е довело до инцидента, при който за щастие няма пострадали хора.

Мъжът се обади в редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за абсурдната ситуация. Той предостави и снимки, на които ясно се вижда дъската, която според него е придържала клона да не се счупи. Миналият месец екипи на общинското предприяитие са кастрили клони на дървета, като въпросното са го пропуснали.

Защо подрязвано дърво преди  месец - приложено в снимките, остава необезопасено за преминаващите и живущите в района? Видимо е "закърпено" с пирони, но остава пренебрегнато от ОП "Градини и паркове". След месец същото това дърво пада. Кой носи отговорност в този случай и защо не са взети необходимите мерки на време?Може ли да се радваме,че са пострадали само автомобилите?, пита читателят ни.

От предоставените снимки се вижда, че някой е заковавал с пирони и дъска. Не е ясно кой и защо го е направил и точно каква е ролята им, но те ясно личат от снимките на вече падналия клон.

Мъжът обясни, че е пътувал за среща с познат, когото колата му е получила техническа повреда и е трябвало да паркира под дървото. За съжаление малко след това е станал инцидентът. 

"Автомобилът е премазан, таванът е изкривен, отваря се единствено шофьорската врата. При стартиране на двигателя, се усещат вибрации в купето, явно то е усукано. Това е голяма щета на носещи компоненти и аз не такава кола "убиец" няма да карам", сподели той.

Все още обмисля дали да предяви съдебни претенции заради нанесените щети. На изпратените снимки се вижда екипът на ОП "Градини и паркове" и дъските на клона.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pulen-absurd-Pironi-i-izgnila-duska-sa-durzhali-ogromniya-klon-koito-smaza-dve-koli-1309048
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.