Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разследват версия за психичен проблем на младата жена, убила дъщеричката си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 02.06.2022Коментари ()8511
©
Трагедия потресе пловдивското село Желязно. 8-годишно момиченце беше намушкано с нож, след което почина. Вероятният извършител е майката на детето, която също е с прободни рани след опит за самоубийство. Тя е с опасност за живота и е настанена в Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив. Предстои ѝ операция.

Разследващите работят по всички възможни версии за случилото се - включително, че 30-годишната жена е имала психичен проблем, който е скрила от близките си. От свои източници NOVA научи, че жената облякла момиченцето си в празнична рокля в деня на трагедията. Подготвяла го е за Деня на детето.

Хората в селото са шокирани от случилото се. Съседи на семейството разказаха, че детето било кротко и невинно, а майката гледала детето си с много любов. Към момента на случилото се тя била безработна. 

"Научих от полицията, която ме извика в сряда сутринта. Дойдох на място в качеството си на поемно лице", разказа кметът на селото Валентина Узунова.

По думите ѝ не е имало никакви индикации, че жената е способна на подобни действия.

"Семейството е много скромно, много тихо. Не са конфликтни, не са проблемни хора и не можем да си обясним как се е стигнало до този инцидент. Бяхме подготвили празник за децата от селото по повод 1 юни, но, за съжаление, го отменихме", допълни тя.

По думите ѝ 8-годишното момиченце завършило 1 клас в училище в Пловдив.

"Доколкото знам семейството е финансово добре. Не ми е известно да са имали проблеми", посочи кметицата.

"Познавам я от малка. Беше ученолюбиво дете. За нея нищо лошо не мога да кажа. Само хубави неща мога да кажа за цялото й семейство. Познавам и бащата на детето, но не съм го виждал отдавна.". каза със сълзи на очите бившият кмет на селото Димитър Ханджиев.



Още по темата: общо новини по темата: 12
05.07.2022 »
28.06.2022 »
04.06.2022 »
04.06.2022 »
03.06.2022 »
02.06.2022 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Razsledvat-versiya-za-psihichen-problem-na-mladata-zhena-ubila-dushterichkata-si-1277173
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.