Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лидерът на ПП: Ние сме първите, които ще си тръгнем от тази игра по-бедни, отколкото сме влезли, но си заслужава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 15.04.2022Коментари ()8923
©
Кирил Петков и Асен Василев учредиха "Продължаваме промяната" като политическа партия днес в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Всичко започна с един разговор, който водехме с Кирил много отдавна за това каква България може да бъде. Всичко хубаво, което имаме в България не го използваме, защото една малка група е присвоила властта и я използва за собствени цели. Тази група така е организирала правилата на играта, че ти или им помагаш да крадат или напускаш страната. Тази политика изгони 800 хил. човека извън страната и това е най-голямата загуба за България. Точно тази политика искахме да спрем и да променим. Така решихме да създадем и Продължаваме промяната", като от  седем човек станахме един автобус хора, а сега сме вече много повече", каза Асен Василев по време на събранието в Конгресният център на панаира. 

"Добре бе защо сме такива мазохисти, ние първи ще си тръгнем от тая игра по- бедни от колкото сме влезли, обаче от време на време се случва нещо и си казваш "ей тва си заслужава". Това каза лидер на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в началото на учредителния форум в Конгресния център на Панаира. 

"С групата научихме много бързо, че нищо няма как да се случи само с  ентусиазъм." Колкото повече има бутане в една посока, толкова повече промяната започва да се случва", посочи Петков." Когато има проблем, събираш се с хората, изслушваш ги, след това до казваш "От нас зависи, ние го правим, ние го променяме", посочи още той.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Liderut-na-PP-Nie-sme-purvite-koito-shte-si-trugnem-ot-tazi-igra-po-bedni-otkolkoto-sme-vlezli-no-si-zasluzhava-1251241
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.