Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Като през 90-те! Ядоха и пиха на корем в пловдивски ресторант, а се изнизаха като мишоци!
Автор: Стойчо Генов 14:08 / 16.10.2021Коментари ()65445
© Plovdiv24.bg
За неприятен инцидент в пловдивски ресторант научи Plovdiv24.bg. Става въпрос за престъпната "класика“ от 90-те години "да направиш бомба“, т.е. да си тръгнеш, без да платиш сметката. Случката се разиграва на 14 октомври вечерта, както се вижда от прикаченото видео.

Мястото е "Златната рибка – 2“ в "Кършияка“, където на две маси 10 младежи ядат, пият и се забавляват. Те правят обща сметка от 380 лева, след което се изнизват тихомълком от заведението. Две от сервитьорките реагират и в последния момент спират пред вратата единия от участниците в "бомбата“. Заключват и викат полиция.

От Трето РПУ, което се намира близо до заведението, реагират мигновено и отвеждат задържания за разпит. Той пък опитва да лансира любопитната версия, че не познава никой от хората, с които е бил повече от два часа.

Кадрите от камерата в ресторанта, с които разполага и Plovdiv24.bg,  са предоставени и на органите на реда, които издирват участниците в "бомбата“.

Ако и вие разпознаете някого от тях, може да сигнализирате към съответните органи или да се обадите в заведението.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kato-prez-90-te-Yadoha-i-piha-na-korem-v-plovdivski-restorant-a-se-iznizaha-kato-mishoci-1136770
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.