Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Само в Plovdiv24.bg: Ето го рецидивиста, който унижи 87-годишна жена
Автор: Стойчо Генов 13:08 / 05.10.2021Коментари ()6264
Стефан Секов, който преди 3 месеца обра и потроши в Пловдив 87-годишна жена, се изправи днес пред съда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Криминалната проява е станала на 29 юни ул. "Авксентий Велешки“ в града.

42-годишният Стефан е обвинен в това, че при условията на опасен рецидив, е отнел от 87-годишната Цветана Гяурова дамска чанта и сумата от 1655 лева, като е употребил за това сила. Секов е нападнал възрастната жена в гръб и я ударил, при което тя паднала на тротоара е получила счупване на бедрена кост.

Шофьор на автомобил видял агресията, спрял колата и подгонил Стефан Секов. След това към него се присъединили още двама минувачи и тримата мъже осъществили граждански арест и охранявали гамена до пристигането на полицейските екипи.

Стефан бе докаран днес в съдебната зала с белезници, тъй като е с мярка за неотклонение "задържане под стража“ и лежи в затвора. 

За престъплението, в което е обвинен, законът предвижда лишаване от свобода за срок от 5 до 15 години.

Днес обаче не бе даден ход на делото в Окръжен съд - Пловдив, тъй като пострадалата жена не се яви. Тя не била открита на адрес при две посещения на призовкар. Впоследствие станало ясно, че жената е неподвижна и е на легло, като грижи за нея полага сестра й. Следващото заседание на съда бе насрочено за 22 октомври от 11,00 часа.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Samo-v-Plovdiv24bg-Eto-go-recidivista-koito-unizhi-87-godishna-zhena-1131810
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.