Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Загиналият полицейски шеф от Пловдив - отличен професионалист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 02.10.2020Коментари ()13947
Цялата пловдивска полиция е шокирана, заради смъртта на заместник-шефа на Шесто районно, който загина снощи в нелепа катастрофа. Колегите му го определят като един от най-добрите криминалисти в града под тепетата.

59-годишният Пламен Петков катастрофира в сряда около 19,00 часа в близост до Скобелева майка и Цариградско шосе, по пътя за село Ягодово. При маневра десен завой на пътния възел е загубил контрол, завил е наляво и се удря в предпазната мантинела и се е преобърнал извън пътното платно.

Полицейският началник се е прибирал в дома си в село Крумово. Той има съпруга и 24-годишен син. 

Петков има 32-годишен стаж зад волана. Служители на сектор "Разследване престъпления по транспорта" на ОДМВР Пловдив ще изясняват причините за инцидента в хода на образуваното досъдебно производство.

Зам.-шефът работи в Шесто районно  от неговото създаване през 1996 година. Реализирал е множество спецакции срещу наркоразпространението, битовата престъпност и опазването на обществения и социален мир в квартал " Столипиново“.

Под негово ръководство са задържани и осъдени множество фигури от криминалния контингент. Колегите му го познават като отличен професионалист, веселяк и широко скроен човек и допълват, че с внезапната му кончина приключва житейския път на една легенда.


Още по темата: общо новини по темата: 3
01.10.2020 »
01.10.2020 »
30.09.2020 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zaginaliyat-policeiski-shef-ot-Plovdiv-otlichen-profesionalist-1005504
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.