Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Голям празник за много важна пловдивска институция
Автор: Георги Василев 17:18 / 17.09.2020Коментари ()4381
© Plovdiv24.bg
Комплексът за социални услуги за деца и семейства – Пловдив отбеляза 15 години от създаването си. Събитието се проведе днес в двора на Малката базилика, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На празненството присъстваха заместник-кметът по "Европейски политики и социални дейности“ Анести Тимчев, заместник-кметът “Спорт и младежки дейности" Георги Титюков, директорът на дирекция "Социални дейности“ към община Пловдив Веселина Ботева, председателят на районния съд Иван Калибацев, районният прокурор Чавдар Грошев, представители на различни институции, общности, журналисти и граждани.

"Преди пет години водещите думи в комплекса бяха "любов“, "грижа“, "обич“ и "семейство“! Сега добавяме думата "заедно“, защото така даваме повече. Винаги ще има деца, които се нуждаят от подкрепа. Наш дълг е да се грижим възможно по-малко деца да имат такава съдба, а останалите да имат шанс да подобрят съдбата си“, заяви директорът на комплекса Недка Петрова.

Събитието продължи с благодарности, беше представена дейността на комплекса за периода 2015 – 2020 година и бяха връчени плакети с благодарствени адреси на 15 ключови партньори за принос в развитието на социалните услуги.

"Социалните работници са два пъти хора – те носят раницата на собствените си стремежи, мечти и желания. Носят на гърба си и и съдбите на други хора – деца и семейства в тежко положение. Това е въпрос на особен героизъм. Затова и тези хора са особено значими в обществото“, заяви Тимчев.

За гостите беше предвиден музикален поздрав от Биг Бенд Пловдив и възможността да разгледат Археологически комплекс Малка базилика.

Цялата церемония може да гледате в прикаченото видео!



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Golyam-praznik-za-mnogo-vazhna-plovdivska-instituciya-1001677
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.