Извънредно: Собственикът на тази кола шокиран от видяното днес сутринта!
Автор: Георги Кирилов 15:47 / 06.01.2020Коментари ()92069
Превръща ли се Пловдив в град на безумията? Този въпрос вече си задават много пловдивчани - особено след поредния случай на брутално газене на закона, за който сега Plovdiv24.bg ви информира.

Ето за какво по-точно става въпрос този път:

Собственик на лек автомобил остана буквално шокиран от онова, което е видял днес сутринта, тръгвайки за работа. Пред блок номер 100 в "Тракия" той намира колата си - "Пежо" ударена или по-скоро помляна, най-вероятно от друг автомобил вследствие на пътнотранспортно произшествие.

Извършителят е избягал. В Пето районно управление на полицията има подадена жалба от собственика на увреденото пежо. От думите му става ясно, че на мястото е имало и друга ударена кола - "Тойота", която е била паркирана в съседство.

Също така, около 1,14 часа тази сутрин, на телефон 112 е постъпил сигнал от живущ в блока, който съобщава, че е чул силен удар и е видял преминаващ през мястото на инцидента тъмен на цвят автомобил, по думите му - вероятно марка "Сеат".

Дали обаче въпросният има отношение към сблъсъка - тепърва ще става ясно от започналата проверка. Полицаите ще снемат обяснения от подалия сигнала и ще търсят евентуални записи от видеокамери, за да установят извършителя на престъплението.

Припомняме, че съвсем наскоро в Пловдив се случи нещо подобно, но тогава пострадалите автомобили бяха няколко. През 2018 година пък, отново в града ни, Габриела Медарова помля няколко коли пред един от "Оазис"-ите в район "Южен". За трети идентичен случай можете да си припомните тук - той е от октомври 2019 година и отново се случи в "Тракия".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izvunredno-Sobstvenikut-na-tazi-kola-shokiran-ot-vidyanoto-dnes-sutrinta-926425
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.