Предупредиха всички наши мургави и бели събратя, решили да веселят "маалата"
Автор: Васил Динев 14:40 / 01.08.2019Коментари ()10102
©
В Пловдив днес Валери Симеонов коментира закона за шума, предаде репортер на Plovdiv24.bg: "Законът вече е в действие. Разпоредбите на полицията от миналата седмица са факт - как да се реагира във всеки един случай. как да се правят писмени разпореждания и т.н. Документацията се движи от министерството на вътрешните работи към районните управления.

Ясно е как трябва да се действа - незабавно прекратяване на звука, запечатване на заведението за 3 дни при отказ, изземване на уредбите на всички наши мургави и бели събратя, които са решили да веселят "маалата", изкарвайки тонколони на улицата. Всичко това вече е факт.

Миналата седмица се занимавах със сигнали от район "Северен" в Пловдив. С тогавашния шеф на ОД МВР Атанас Илков отработихме въпроса брилянтно и още в 22,30 часа патакламата бе преустановена. Надявам се и с новия началник на пловдивската полиция да работим толкова успешно".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Preduprediha-vsichki-nashi-murgavi-i-beli-subratya-reshili-da-veselyat-maalata-886775
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.