МВР Пловдив изброи нарушенията на 24-годишната, която се изфука в нета с глупостта си!
Автор: Васил Динев 15:11 / 31.03.2017Коментари ()26927
©
В сектор "Пътна полиция" е издадено наказателно постановление на 24-годишна шофьорка, извършила серия от нарушения с автомобила си в Пловдив. Приключи проверката по повод разпространен в социалната мрежа видеоклип за опасно и демонстративно шофиране от млада жена на Асеновградско шосе в Пловдив. 

В сектор "Пътна полиция" са съставени два акта на 24-годишната водачка на лекия автомобил за установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за гражданската регистрация, след като не е била открита на декларирания от нея адрес. Днес на извършителката е връчено наказателно постановление с наложена глоба за движение с несъобразена скорост; преминаване на червен сигнал на светофарната уредба; неспазване на пътната маркировка, създавайки опасност за пътуващите в автомобила и останалите участници в движението; липса на контролен талон, който е бил отнет при допуснато пътнотранспортно произшествие. 

Полицията предупреждава, че ще бъдат безкомпромисни мерките спрямо подобни прояви, застрашаващи живота и здравето на всички участници в движението, като нарушителите ще бъдат строго санкционирани.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/MVR-Plovdiv-izbroi-narusheniyata-na-24-godishnata-koyato-se-izfuka-v-neta-s-glupostta-si-714390
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.