Купонджия-скандалджия към полицаи: К‘ви сте вие, айде гледайте си работата, изчезвайте
Автор: Мариана Панчева 09:15 / 08.01.2017Коментари ()13603
© Plovdiv24.bg

Агресивни купонджия се сдоби с акт от 300 лева, обжалва го, но не му се размина, научи Plovdiv24.bg.

Случаят е от 28 юли. Около 3 часа дежурен патрул се явява на адрес - ул. "Мизия" 12, по сигнал за силна нощна музика и гърмежи, наподобяващи изстрели от огнестрелно оръжие. Още с пристигането си под терасата на жилището полицаите открили гилзи. Позвънили няколко пъти, но заради силната музика и викове отвътре никой не се отзовал. Малко по-късно им отворило младо момиче. 

Полицейските служители се легитимирали и накарали девойката да извика собственика на апартамента, както и всички, намиращи се в него към онзи момент, за да си покажат личните карти. Момичето отишло да доведе собственика, който още с приближаването си до вратата започнал да вика на единия служител на реда: "К‘ви сте вие, айде гледайте си работата, изчезвайте от тук". 

Полицаите му поискали лична карта, но вместо да представи документа си за самоличност, мъжът затръшнал вратата, но не престанал с арогантното си поведение продължило, продължавайки да ръси обиди по адрес на служителите. Те от своя страна отново започнали да звънят на вратата, тъй като все още се чувал шумът от силната музика, но никой не им отворил. 

По късно на мъжа е съставен акт за установяване на административно нарушение по чл.6 от Закон за българските лични документи, въз основа на съставения акт е издадено и наказателно постановления, с което на купонджията е наложена глоба в размер на 300 лева. Точно тази глоба той обжалва по-късно, но пловдивският Районен съд не уважава жалбата.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kupondzhiya-skandaldzhiya-kum-policai-Kvi-ste-vie-aide-gledaite-si-rabotata-izchezvaite-695987
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.