39-годишна асеновградчанка замесена в тежката катастрофа, спряха движението по Пазарджишко шосе!
Автор: Васил Динев 17:24 / 24.02.2016Коментари ()16877
Пловдивската полиция разкри подробности за тежката катастрофа, за която Plovdiv24.bg ви информира днес следобед. Движението е изцяло спряно в посока към Пловдив. Ето какво казаха от полицията:

"Катастрофа с три автомобила предизвика временно ограничение на движението в Пловдив. Към 16 часа днес на тел. 112 е подаден сигнал за произшествие. 

Според информацията, в района на 4-ти километър, лек автомобил "Опел", който се движил в посока центъра на града, намалил скоростта за извършване на ляв завой и бил блъснат отзад от лек автомобил "Ауди". 

В резултат на това първата кола преминала в лентата за насрещно движение и се ударила челно в лек автомобил "Рено". 

В болница за обстойни прегледи са транспортирани водачът на опела, на 33 години от село Паничери, и 37-годишен пловдивчанин, управлявал реното. На по-младия мъж е взета кръвна проба за алкохол. 

Другият мъж и 39-годишната шофьорка на аудио, която е от Асеновград, са тествани с дрегер за алкохол и резултатите са отрицателни. 

На местопроизшествието се извършват огледи и до приключване на работата движението в участъка на катастрофата е преустановено. Полицейски екипи насочват автомобилите по обходни маршрути".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/39-godishna-asenovgradchanka-zamesena-v-tezhkata-katastrofa-spryaha-dvizhenieto-po-Pazardzhishko-shose-621109
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.