Таксиджия се изложи на пъпа на Пловдив: Направи забранен обратен завой, ама не му стигна мястото!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 22.12.2015Коментари ()9980
© Plovdiv24.bg
За поредна забранена маневра в Пловдив сигнализира рпеди минути читател на Plovdiv24.bg. Нарушението вече е предадено на ОД МВР Пловдив, откъдето ще следим за адекватна тяхна реакция:

"Добро утро! Пиша ви по повод случилото се днес в ранните часове - 22 декември 8:44 часа. Действието се развива на кръстовището на бул. "Шести септември" и ул. "Опълченска" в Пловдив. На кадрите не се вижда всичко, защото късно се усетих да снимам нашия герой, в случая един от многото нахални и нагли бакшиши (таксиджия).

Цялата ситуация се разви по следния начин:

Нашият човек реши, че трябва да направи обратен завой, както се вижда в клипа. И така, другите коли след него трябваше да чакат ли? Да чакат, плюс това
бакшишът не успя да направи от първия път маневрата, че трабваше и назад дава. После защо стават катастрофи и задръствания. 

Докато има нагли хора като тези (тарикати), ще бъде така. Призивът ми е към КАТ да видят номера на ентусиаста и да го глобят за неговите действия. 

И моля всички хора в България, като видят такива нелепи събития, да ги снимат с телефона и да ги показват. Лек ден!"




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Taksidzhiya-se-izlozhi-na-pupa-na-Plovdiv-Napravi-zabranen-obraten-zavoi-ama-ne-mu-stigna-myastoto-605608
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.