Изпод руините: Роми подкараха смачкана до неузнаваемост кола в "Столипиново"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 04.11.2015Коментари ()7131
Тази сутрин започна събарянето на незаконна къща в "Столипиново", предаде репортер на Plovdiv24.bgПостройката бе в процес на строеж и се намира на ул. "Възход". На 20 октомври обаче тя буквално се срути.

При срутването нямаше пострадали хора, увреден бе електрически стълб и лек автомобил. Под ръководството на Районна прокуратура Пловдив се извършиха активни процесуално-следствени действия с оглед изясняване на обстоятелства за механизма на срутване на къщата, установяване на нанесените материалните вреди, както и собствеността на постройката.

Още тогава стана ясно, че тя е незаконна. А смачканият до неузнаваемост "Опел" днес най-изненадващо бе подкаран, след като багерът преди това го бе преместил изпод руините.

Администрацията на "Източен" е сключила договор с фирма-изпълнител, която извършва събарянето на незаконната постройка. Фирмата спазва всички условия на безопасност. Районът около незаконната къща е отцепен и охраняван от полиция.

Разходите по събарянето на къщата, извозването и депонирането на строителните отпадъци е за сметка на районната администрация на "Източен", които ще се търсят от собствениците на къщата ако те доброволно не ги платят.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izpod-ruinite-Romi-podkaraha-smachkana-do-neuznavaemost-kola-v-Stolipinovo--594209
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.