"Поход на доброто" срещу агресията се проведе в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:59 / 18.05.2015Коментари ()2035
Почти 400 души взеха участие в първия "Поход на доброто", който е инициатива за намаляване на агресивното поведение в обществото и отговорно шофиране. 

Кампанията се организира от фондация "Форум България". "Походът на доброто" се подкрепи от редица популярни личности, които застанаха с името и авторитета си зад идеите на инициативата - Калин Сърменов, Рафи Бохосян, Вера Русо, Димитър Туджаров - Шкумбата, квартет "Интро", Емо от Сentral Side, Ирина Вълкова и др. С призив към абитуриенти и родители за разумно шофиране се обърна и един от организаторите на събитието психологът Петър Петров. 

В концерта в събота взеха участие също и танцово студио "Милиениум", "Ненси денс", ансамблите "Дилянка" и "Тракийска младост". 

Предвождано от звуци на гайди и гъдулки, с много добро настроение и песни премина шествието от площад "Централен" до площад "Съединение", привличайки вниманието на чуждестранните туристи в града с носиите, и костюмите на участниците, и завърши с пъстро хоро около "Паметника на Съединението".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pohod-na-dobroto-sreshtu-agresiyata-se-provede-v-Plovdiv-558758
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.