Родителско безумие! Карат децата си умишлено болни на ясли и детски градини, заразяват останалите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 15.12.2013Коментари ()19759
© Plovdiv24.bg
За сериозен проблем със забавачките и детските градини, сигнализираха в редакцията на Plovdiv24.bg разтревожени родители.

Този път виновни не са институциите, а пловдивчани или поне част от тях.

Оказва се, че родителите си оставят децата си на грижите на възпитателите в детските ясли и детските градини въпреки, че знаят, че са болни. Така децата им неволно заразяват и останалите. По този начин детските заведения практически са в постоянна, необявена вирусна епидемия.

"Проблемът е сериозен, борим се с него, но ни е много трудно. Родителите карат децата си с бележки от лекарите, че са здрави, а децата им са очевидно болни. Плачат, че няма на кой да го оставят и ще бъдат изгонени от работа. Вдигат скандали, ако откажеш да приемеш детето им, пишат подписки и сигнализират медиите, които веднага преследват евтината сензация. В същото време това се връща като бумеранг върху самите родители, защото другите болни деца заразяват техните, когато са здрави", коментират в неофициален разговор от институциите.

Проблемът е сериозен и започва да противопоставя съвестни родители, които страдат от това безумие, срещу такива, които системна карат децата си болни в забавачките.

Страдат и самите деца.

Стига се до там, че много от родителите са принудени да отписват децата си и да търсят алтернативен начин за отглеждането им.



Още по темата: общо новини по темата: 2
04.01.2014 »
19.12.2013 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Roditelsko-bezumie-Karat-decata-si-umishleno-bolni-na-yasli-i-detski-gradini-zarazyavat-ostanalite-469347
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.