Палава нашенка пощури италианската полиция заради любовник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 19.02.2013Коментари ()4407
©
Палава българка пощури италианската полиция, след като излъга, че е отвлечена, за да може да прекара време с любовника си. Младата нашенка отскоро била сгодена, чакала и дете. Тя обаче искала да си почине няколко дни от годеника си, който бил много ревнив, и да прекара повече време с втория си приятел. За да не я усетят, нашенката решила да инсценира отвличане. 

Жената взела само най-необходимите неща от дома си в град Манфредония и отишла при любовника си. Оттам се обадила на годеника си - италианец, на когото казала, че е отвлечена от местен и от българска ромка, които я държали под ключ на неизвестно място. За да поддържа версията, през следващите дни се обаждала отново. Уплашен за нея приятелят й уведомил полицията. Заради сериозността на случая били мобилизирани специалните части, които започнали моментално издирване. 

Те проследили сигнала на GSM-a й и засекли къде се намира. Когато тежковъоръжените полицаи обаче нахлули в жилището, заварили българката в обятията на любовника й. Заради авантюрата й нашенката се сдобила с обвинение за измама и фалшива тревога.


Източник: в. "Монитор"


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Palava-nashenka-poshturi-italianskata-policiya-zaradi-lyubovnik-416918
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.