Захари Георгиев награждава талантливи деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:06 / 02.04.2007Коментари ()727
Народният представител от Коалиция за България Захари Георгиев осигури наградите за победителите в раздела за индивидуални изпълнители на Националния фестивал за забавна песен „Пеят децата на България".

Фестивалът, който се организира със съдействието на Министерството на науката и образованието, Общински детски комплекс, Сдружение „Лъчи" и Дирекция „Образование" към Община Пловдив, се провежда за 4-та поредна година, като в него вземат участие над 300 талантливи деца от 22 града в България, разделени в 4 възрастови групи - от четири до деветнадесет години. По време на тридневния форум се представят не само индивидуални изпълнители, но също така вокални дуети и вокални групи, разпределени в различни раздели.

Захари Георгиев се ангажира да съдейства Фестивалът да бъде включен в календара на Министерството на образованието, да получи национален статут и ежегодно финансиране.

Конкурсната програма продължава до неделя, 1 април.
Фестивалът ще бъде закрит с гала концерт и награждаване на победителите в 18.00 ч. в голямата зала на Културен център „Гео Милев".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zahari-Georgiev-nagrazhdava-talantlivi-deca-25662
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.