Дани Каназирева най-вероятно ще се кандидатира за кмет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 19.08.2010Коментари ()7338
© Plovdiv24.bg
"Още е рано да се каже" - такъв беше отговорът на Дани Каназирева на въпроса в предаване на ПОТВ, дали мисли да се кандидатира за кмет догодина.

Подобен род отговори се поднасят като "тя не потвърди, но и не отрече намеренията си". Който е гледал предаването, е разбрал, че въпреки уклончивата реакция, е повече от ясно, че бившата активистка на ГЕРБ мисли много сериозно по въпроса.

Качествата на русото острие на ГЕРБ в местния парламент вероятно са били бързо забелязани от тези, които искат и занапред да държат властта в града - макар и в сянка. Нищо чудно те да са подкрепяли по един или друг начин самостоятелното й политическо поведение, което  доведе до изключването й от партията, която я вкара в политиката. 

Въпросът е дали Дани Каназирева ще намери сили за своя политическа кауза или ще бъде оплетена в сложни политически схема.

Не е трудно да се досетим, че олигархичните кръгове, които управляваха града по времето на д-р Чомаков и все още не са загубили позиции, от известно време треперят при мисълта, че кмет догодина може да стане Иван Тотев. Те вече строят схеми как да разбият местната организация на ГЕРБ и със сигурност слагат Дани Каназирева в сметката.

Попитан активист на ГЕРБ какво мисли за евентуалните амбиции на бившата си съпартийка, той отговори: "Не съм изненадан - коментира той.- Обаче не завиждам на тези, които смятат да използват Дани за корпоративни цели. Тя е индивидуалист по природа и рано или късно ще им разкаже играта."

Специалист по политически ПР пък коментира, че тези, които биха заложили на Каназирева с цел да отцепят гласове от ГЕРБ, правят грешни планове. Като поведение в местния социален контекст, Дани би откраднала най-вече от гласовете на Славчо Атанасов.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dani-Kanazireva-nai-veroyatno-shte-se-kandidatira-za-kmet-185507
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.