Буябес от треска за бала след церемонията за "Оскарите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:22 / 08.03.2023Коментари ()1202
© NOVA
Броени дни остават до връчването на наградите "Оскар". Ако все още не са съвсем ясни носителите на престижните отличия, вече бяха обявени любопитни подробности за традиционния бал, който се провежда непосредствено след церемонията.

За 29-и път шеф-готвач ще бъде прочутият Волфганг Пук. За очакваните 1500 гости в кухнята ще готвят 300 души, а други 600 ще се грижат за обслужването в залата. Менюто включва от вегански предложения до японско говеждо от Миязаки, информ
ира NOVA.

Гостите ще могат да се порадват и на класики деликатеси като Уелингтън, паста Аньолоти, Буябес от треска, традиционната домашно пушена сьомга, оформена като "Оскар" и дори ядливи шоколадови пури.


Още по темата: общо новини по темата: 7052
17.05.2024 »
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Buyabes-ot-treska-za-bala-sled-ceremoniyata-za-Oskarite-1591962
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.