Сигнал до Plovdiv24.bg: Наглостта в суперцентъра на Пловдив продължава с пълна сила!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 15.10.2022Коментари ()5499
© Plovdiv24.bg
Сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg изпрати бдителен пловдивчанин, който сподели една несправедливост, която не спира да се практикува. Ето за както точно става въпрос:

Наглостта в суперцентъра на Пловдив продължава с пълна сила!

Действието се развива ежедневно на ул. "Драган Манчев" до (Генералното консулство на Турция). Район със силна липса на паркоместа и заета "Синя зона" в центъра на града на метри от Цар-Симеоновата градина.

След преместване на нелегалните конуси много 'любезно' ни се казва, че автомобила може да бъде "случайно" увреден. Факт е, че липсва и задължителната табела за закупен служебен абонамент. Както виждате много деликатно са поставени две камери точно пред мястото.

След многократни подавания на сигнали към дежурния телефон на Общинска охрана (032 630 777), безсилието на институциите е на лице за пореден път.

Отговора който получаваме всеки път е "да премахнем конусите и да спираме спокойно". Полицията разбира се няма как да се ангажира с подобни "маловажни" случаи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Signal-do-Plovdiv24bg-Naglostta-v-supercentura-na-Plovdiv-produlzhava-s-pulna-sila-1428662
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.