Кметът на Пловдив получи подарък от Джо Байдън
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 17.09.2021Коментари ()3886
Събитие на Младежката асоциация по политически науки /МАПН/ се проведе днес в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза по този повод кметът на Пловдив Здравко Димитров

"Благодаря за личния подарък, който получих от президента на САЩ Джо Байдън. Монетата ми беше връчена от американския политически консултант и ръководител на предизборната кампания на Барак Обама - Дан Шомон.

Това стана по време на събитие на Младежката асоциация по политически науки /МАПН/ по случай релокацията на седалището на организацията от Варна в Пловдив.

На председателя на МАПН подарих книга, с която да започнат създаването на бъдещата студентска библиотека. Пожелах на младите учени да сбъдват мечтите си, а те ме удостоиха с почетен плакет.

Младежката асоциация по политически науки е сдружение с нестопанска цел, което обединява млади хора и студенти, сремящи се към популяризиране на политическите науки чрез създаването на мрежа от млади учени, които помагат за повишаване на гражданската ангажираност на обществото".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Plovdiv-poluchi-podaruk-ot-Dzho-Baidun-1126301
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.