ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кой иска да бута залите до "Колежа" и да не погасява дълговете на Ботев? В сряда е Денят Х!
Автор: Стойчо Генов 10:26 / 11.11.2019Коментари (45)26298
Сряда (13 ноември) е много важен ден за Ботев (Пд). Тогава в ДНА - Военен клуб се събират представители на всички фенски групи на "Бултрас“, Клуба на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев, научи Plovdiv24.bg.

На сбирката ще се обсъжда какви действия да бъдат предприети заради застоя в строителството на стадион "Христо Ботев", въпреки че преди два месеца и половина бе даден официален рестарт. Бултрасите ще излязат с обща позиция, която ще бъде достояние на всички.

"Ако трябва, постоянно ще блокираме някои кръстовища. Пет години ни лъжат, но повече няма да търпим това. Вече не знаем кой е виновен за това, че нищо не се случва на "Колежа“. Има някакви задкулисни игри да се бутнат залите и да си построят някакви неща тук. Както и задълженията на клуба – вече 5-а година уж ги оправят, а все нищо не оправят. Явно нарочно не се оправят, за да може клубът да е в такава клинична смърт“, заяви един от лидерите на "жълто-черните“ фенове по време на протеста пред "Колежа“ в неделя.

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.11.2019 г.
+1
 
 
Ботев Пловдив трябва да си построи стадиона със собствени средства и да си погасява дълговете.Това е,другото са приказки за маса.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.11.2019 г.
+4
 
 
Това малцинството - откачена работа! Не че съм имал друго мнение за вас, но за неща, свързани с друг отбор - да изпращате декларация, пълна с простотии и неистини си е направо безумие, изпаднали в истерия! Помияри си бяхте, помияри си оставате! Срам за вас!
0
 
 
Само споменаването на МИТИЧНИЯ стадион ХРИСТО БОТЕВ предизвиква страх, ужас и паника в мишите сърца на гнидите в гората зад ВСИ !! Ако получавате паник атаки и нощно напик@ване обърнете се към селската психиятрия, ясно ли е червеи блатни от близките села !!
-1
 
 
Как пък няма един Ботевист с топки да излезне и да каже на останалите ИСТИНАТА, която всички я знаете! Иначе големи ги вадите по кръстовищата !
-2
 
 
Самуилов не може да построи стадиона, а и същевременно да издържа отбора и да изплаща задълженията, неговият бизнес няма такъв мащаб. Предложението на Каролев за довършване на стадиона чрез публично частно партньорство е възможността, от която трябва да се възползваме, още повече, че вероятно и Армията ще се строи по този начин. Под предната статия тази моя позиция беше възприета като провокация, което не е вярно. Ако е прав Каролев и това е възможно, това е решението!
+1
 
 
Не разбирам само, с какво сме виновни останалата част от населението на Пловдив, които ще сме потърпевши от разни шествия, блокиране на булеварди и прочие. По този начин няма да го накривите на Самуилов или който и да е отговорен за строежа..
-5
 
 
който взимал пари да ги връща ако трябва да се продаде земята един мол да направят и да си върнат заемите
0
 
 
Питайте Гешев прокурора. Той е най-запознат с делото за източването на КТБ. За малко бетон и голи обещания Пеефски ви го набарбаляка душманската. Самуилов си мислеше, че ще има далвера и за него - за това се съгласи да сложи жълтото шалче - не е от любов, да знаете! Обаче взе да се усеща и започна да нсъсква (за 20-30 лв) най-простите наркомани от агитките, които идея си нямат, че на Самуилов му е през оня за ФК Ботев!
0
 
 
По същия нагъл начин дядовците им слезнаха от балкана след 9 септември и се обзаведоха на аванта с апартаментчета и се оредиха на службички.....сега копелдаците им пак с тяхните номера стадион на аванта искат.Кмета да се вземе в ръце да издаде заповед и който протестира бой по каската.
-1
 
 
Под мен са писали само представители на малцинството от Лаута.Само злоба и ненавист. Типично за неуки и прости хора.Подчовеци. И да знаят стадион Ботев ще има и циганските клетви и вопли няма да ни спрат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: