ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всичко в Ботев е розово преди дербито, всички благодарят на Самуилов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 07.08.2020Коментари (13)6645
© Plovdiv24.bg
Представители на Ботев Пловдив дадоха пресконференция преди неделното дерби с Локомотив. Ето какво казаха те пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Финансово се намираме в едно много стабилно състояние. Досега никога не сме били толкова изрядни към всички служители и футболисти. Георги Самуилов ни подсигури с всички средства, всички имаха нужния комфорт. Платихме и главницата към НАОП, сами си направете сметката. Отборът е готов за първенството", обясни прокуристът Асен Караславов.

"В момента състоянието на клуба е много добро, благодарим на господин Самуилов. Имаме доста нови и качествени момчета. Надявам се да зарадваме прекрасните ни фенове с една хубава победа", заяви капитанът Лъчезар Балтанов.

"Искам да благодарим на господин Самуилов, който плаща навреме и всичко е добре в клуба. Сега остана да излезем и да покажем, че сме по-добрият отбор. Напълно готови сме за този мач. Напаснахме се с новите, в неделя излизаме само за победа. Локомотив са в голям подем, наистина играят добре, но се надявам да ги приземим", разказа от своя страна Тодор Неделев.

"Моите очаквания се припокриват с тези на играчите. Абсолютно непредвидим отбор сме. Сигурен съм, че и в Локо не знаят какви са възможностите на този отбор. Бяха ни предоставени много добри условия за подготовка. Имахме само една контрола срещу Етър, но нивото и качеството на момчетата ми дават основания да смятам, че сме готови за победата в неделя", сподели очакванията си за двубоя и наставникт Ферарио Спасов.

Още по темата: общо новини по темата: 57
03.12.2020
03.12.2020
03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020
30.11.2020
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на LudoNiki
премахни филтъра

+1
 
 
ВСИЧКИ ЧЕРНО-БЕЛИ МАНГАЛИ , е***е СИ МАЙКАТА И МРЕТЕ... НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ КАТО НАС , НИЕ СМЕ ТРАДИЦИЯ , НИЕ СМЕ ОТБОР НА ГРАД Пловдив ЦЯЛА България ГО ЗНАЕ ТОВА МАНГАЛИ ЧЕРНО БЕЛИ КОИ СТЕ ВИЕ МАЛЦИНСТВО НЕЩАСТНО ДАНО БОМБА ВИ ПАДНЕ НА СТАДИОНА И ИЗТРЕПЕ ПОЛОВИНАТА МАНГАСАРИ В ШЕКЕРА ДОЛНА МРЪСНА ГАДНА СГАН .
-1
 
 
Големите проблеми на ботив тепърва започват. Самуилов не случайно се оттегли. На никой не му се плащат тези огромни задължения на клуба. С такъв огромен дълг от 52 милиона не виждам луд който да ви дойде за собственик.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: