ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров вкара два на Лаута и отдалечи Локо от медали в първенството
Автор: Стойчо Генов 20:33 / 05.07.2020Коментари (28)9273
Локомотив Пловдив загуби от Берое с 0:2 в регионалното дерби от 29-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. И двете попадения за гостите реализира легендата на пловдивчани Мартин Камбуров (57, 75).

Поражението бе трето поред в първенството за възпитаниците на Бруно Акрапович, което ги отдалечи чувствително много от спечелването на медали през настоящия сезон. "Смърфовете" останаха на 5-о място във временното класиране с актив от 50 точки.

Домакините започнаха много активно мача и още в 40-ата секунда създадоха чисто положение. Капитанът Димитър Илиев центрира с мек пас към наказателното поле, където Доминик Малонга овладя на гърди и щутира по диагонала, но в аут.

Десетина минути по-късно Умарбаев центрира от фаул към Лукас Масоеро, който засече с глава, но над вратата. Последва още един шанс пред черно-белите, пропуснат от Малонга.

В самия край на полувремето Берое получи фаул пред наказателното поле на пловдивчани. Мартин Камбуров застана зад топката, но шутира в стената.

Малко след почивката Момчил Цветанов центрира остро в наказателното поле, където Анте Аралица засече с глава, но право в ръцете на вратаря на Берое. И двамата играчи на Локо влязоха на смяна на полувремето.

В 57-ата минута съдията Николай Йорданов отсъди доста спорна дузпа за Берое. Фол падна в наказателното поле, притиснат едновременно от Лукас Масоеро и Йосип Томашевич, но реферът бе категоричен. Точен от бялата точка бе Мартин Камбуров за 0:1.

Четвърт час преди края отново Мартин Камбуров уби интригата в мача. Нападателят засече с крак от 1-2 метра пас отляво на Александър Цветков за 0:2. Това бе негов гол №235 в българския елит.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев (61- Миховил Клапан), Петър Витанов (62- Давид Малембана), Николай Николаев (46- Момчил Цветанов), Йосип Томашевич, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Доминик Малонга (46- Анте Аралица).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ботев-отборът на град Пловдив
премахни филтъра

-3
 
 
"Шампионите" цял мач освиркват най-голямата легенда по родните терени, а той ги шие и им пляска. Грозна картинка, 15 милиона им трябвало да станат шампиони, на Етър им трябваше една дузпа от три оставащи преди 2 години и никой нямаше да е чувал за тези бездарници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: