ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Грозни обиди към полицаи от ОД МВР Пловдив
Автор: Георги Василев 19:46 / 22.04.2020Коментари (20)18933
© Plovdiv24.bg
Служителите на пловдивската полиция са на първа линия в борбата с коронавируса. Всеки ден стотици граждани получават глоби за липса на предпазни маски и други нарушения на мерките за борба със заразата. Днес в редакцията на Plovdiv24.bg пристигнаха любопитни подробности от няколко случки, в които нарушителите на Закона за здравето се оказват и градски хулигани:

Миналия понеделник двама служители на Второ РУ установили жена, която не носила маска или друго предпазно средство на лицето. Освен това тя била спипана в парковото пространство до улица "Ранни лист“ в квартал "Христо Смирненски".

Полицаите се приближили до нарушителката и ѝ поискали лична карта. Тогава жената, която била употребила алкохол, отправила обидни думи към служителите "Ще ви уволня“ и няколко грозни псувни. За действията си тя получила акт за проява на дребно хулиганство – съдът ѝ отредил глоба от 100 лева. За липсата на предпазна маска глобата е 300 лева по Закона за здравето.

В друг подобен случай се замеси и жител на град Перущица, който този понеделник се разхождал без маска по улицата, въпреки въведеното противоепидемично изискване. Това било забелязано от полицейски служители, който казали на нарушителят, че следва да му състави акт. Последният не се съгласил и започнал спор с един от униформените, като в един момент нарушителят му казал, че е "тъпо ченге“, няма да си сложи никаква маска и ще види какво ще му се случи, като показал и среден пръст на полицая и колегите му.

Така мъжът получил две глоби – 300 лева по Закона за здравето (заради липсата на маска) и 300 лева за дребно хулиганство. Втората глоба е наложена от пловдивския съд и подлежи на обжалване.


Още по темата: общо новини по темата: 17009
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
предишна страница [ 1/2835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
малко им е тркбва и ебане да и слойат малко
0
 
 
Ми те за тва заслужават какво хубаво са направили за народа
+3
 
 
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ КЪМ, М В Р - Пловдив! НЕКА ПОТОМЦИТЕ С НАС СЕ ГОРДЕЯТ! Автор: СТОЯНКА - / ТАНЯ АНГЕЛОВА /. Твои чеда сме! В ТЕБ сме се вричали! С десница на чело, КЛЕТВА изричали! Фуражки ВИСОКО И ГОРДО ще носиме! За ТЕБЕ, РОДИНО С ОЛОВО ЩЕ КОСИМЕ!!!!! С ЧЕСТ и със СЛАВА, България, СВЯТА, нека се веят над нас ЗНАМЕНАТА, нека живеем без страх, без тревога, нека ЗАКРИЛЯ и пази ни, БОГА! С КРЪВ и СЪЛЗИ е полята ЗЕМЯТА НИ!!!!! НЕЩЕ ТЕ ДАДЕМЕ! ЩЕ ПАЗИМ БЛАГАТА НИ! Нека да няма болка в душата ни! Нека, във ТЕБЕ ОСТАНАТ ДЕЦАТА НИ!!!!!!! Че сме от СЕМЕ, КУБРАТОВО, ПОМНИМ! С БРОНИРАНИ ПАЗВИ, РОДИНО ТЕ БРАНИМ! Нека ПОТОМЦИТЕ С НАС СЕ ГОРДЕЯТ, НЕКА ВЪВ ТЕБЕ СЕ РАЖДАТ, ЖИВЕЯТ! 05. 07. 2010год. Всички АВТОРСКИ ПРАВА НОТ. запазени!
-3
 
 
Това заслужават тези пингвини,да не дава Господ да влизам в директна конфронтация с тях. Няма да е добре за тях. Нямам им уважение и имам физически превес с повечето. е*ал сам им майката.
-3
 
 
Според закона за извънредните мерки има маловажни случай, които следва да бъдат предупреждавани, а не глобявани. Като някой реши да се заяжда с теб, не е трудно да си изпуснеш нервите. За да глобят толкова хора в Пловдив, явно не са пропуснали и хората по терасите сигурно...
+5
 
 
На мен ми харесват мерките, които взимат индийските полицаи срещу нарушителите и дребните хулигани.
-3
 
 
На мен ми сложиха белезници, за това, че бях без маска за разстояние от 20м, разстоянието от дома ми до кабинета ми, до който отскочих в 21ч, поради забравени там лични вещи! По пътя нямаше друг жив човек! Лекар съм! Не, че не ги уважавам, ама тва е гавра, с тези случаи оправдават глобите ли? Мият очите на хората!
+7
 
 
Крайно време е да влязат в употреба гумените палки. Недопустимо е да се обиждат полицаите. Айде, примерно отидете в Италия да обиждате карабинерите...тогава ще отнесете тупалки
+2
 
 
никога не бих обийдал Политсаы ако обиди6 един Политсаы зна4и си обидил тсыала дарйава
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: