ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Без компромис! Гратисният период за служебните бележки е понеделник в 17:00
Автор: Георги Кирилов 12:17 / 21.03.2020Коментари (36)35961
© Plovdiv24.bg
Във връзка с множеството запитвания от страна на предприятията в Пловдив и региона, от Plovdiv24.bg разговаряхме с областния управител Дани Каназирева.

Тя съобщи за нашата медия, че след консултация с директора на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев, е взето решение гратисният период за служебните бележки от фирмите да е до понеделник в 17:00.

След това няма да се прави компромис и ако работещите не са снабдени с подобни бележки, няма да бъдат пускани да влизат и излизат от града.



Още по темата: общо новини по темата: 17009
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
предишна страница [ 1/2835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.03.2020 г.
-1
 
 
"...няма да бъдат пускани да влизат и излизат от града." - айде за влизането разбирам , но защо няма да могат да излизат от града... Пълна глупост. И ако даден човек няма къде да остане в града - ще ходи да спи със всички останали в градинката , а чакай и от ще го изгонят и ще се наложи да спи на гарата . И днес от тези глупави мерки забелязахме колона от коли и задръствания - не е ли идеята да се спре струпването на хора на едно място , защото думата опашки и колони означава точно обратно на предприетите мерки... А за декларации се каза в петък вечер и искат в понеделник всички да имат декларации - без дори да казват откъде може да снадби човек с такава, въпроса е как си представят това нещо , само валери божинов знае :D:D:D Аз съм на мнение , че подобни мерки ще доведат до драстично увеличени на заразата и именно заради такива мерки сценария Италия е доста близък... Ще настъпи неразбиране , паника и хаос в първите дни и именно това ще вкара болестта навсякъде... Вместо да се направи поетапно и обмислено - на места където това е необходимо , нашите викат вадете бележки , но си стойте вкъщи - пълна глупост , а да добавим , че ни чака сняг - болните от обикновен грип , ще станат повече ... И още нещо покрай корона вируса цъфна глупостта на госпада управляващите с борбата за мръсния въздух и високия данък върху колите - това защо никой не го споменава , казват въздуха е станал по-чист , въпреки факта , че колите не са намалели или изчезнали и призива да няма повече от двама души в кола... Аз лично очаквам от понеделник заболелите да станат в пъти повече и нищо чудно в сряда минем бройката 1000 ...
-1
 
 
Сега да питаш, ония милиарди за самолети ли трябваха?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.03.2020 г.
+1
 
 
Да го напиша и тук, защото предложената пред това бележка, беше не точна. Та, могат да се придвижват във връзка с работа хора като: собственици и управители на фирми - ЕТ, юридически лица /ЕООД, ООД, АД../, изпълнителни директори, управители по договор и контрол /ДУК/, работещи по трудов договор, наети по граждански договор, лица на частна практика /адвокати, консултанти, стоматолози и др./. ТОВА ТРЯБВА ДА ФИГУРИРА В БЕЛЕЖКАТА.
+3
 
 
Е тези без договори..кво ще правят сега..бележки,ама излизат на светло маса сива работна ръка
-2
 
 
Съжалявам но това са половинчати мерки ,които няма да доведат до нищо полезно. В момента ограничаваме пътуването на някои хора до вили или селски къщи, на които са собственици,където в повечето случаи хората утиват да работят по двора или просто да си почиват. Там те са повече изолирани от контакти отколкото в града и в същото време пропускаме други хора живеещи в селата да влизат и излизат от града ,защото работят там . Какво и кого изолираме тогава!!!!! В повечето фирми не са взети почти никакви мерки срещу заразата . Защо тогава въвеждаме забрани след като ползата от тях е нулева!!!!За да работи една фирма трябва да е снабдена с ръкавици ,маска, очила и защитно облекло за всеки свой служител . Който от служителите не спазва правилата за работа при тези условия да си ходи вкъщи . Тези фирми ,които не са създали условия за работа при създалата се извънредна ситуация да бъдат затваряни до създаване на тези условия .Само така можем да ограничим заразяването ако това е целта .
+3
 
 
Имам чувството ще мангалите в Българите мрънкат за наложените закони време е тези хора да се научат да спазват законите на нашата дързава а не с безотговорното безмозъщно си поведение да си правят каквото си искат и да застрашават друг човешки живот заради тези хора страдаме ние нормалните българи
-1
 
 
А защо за фирми и предприятия в рамките на града е спрян достъп? Пример- Голямо конарско шосе.
-2
 
 
А тези които са в града,кой ще ги спира да ги пита къде отиват?
-2
 
 
Всичко това е твърде пресилено. Ако си мислят че така ще спрат вируса много са сбъркали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: