ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се отдалечи от Топ 6 след реми срещу Черно море в Коматево
Автор: Стойчо Генов 16:50 / 29.02.2020Коментари (15)6362
Ботев (Пловдив) завърши 1:1 срещу Черно море в мач от 23-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Филип Филипов (58) бе точен за домакините с първия си гол в родния елит от 9 години насам. Родриго (78) пък вкара за варненци.

Ремито отдалечи доста Ботев от Топ 6. Жълто-черните останаха на 8-о място, но вече с актив от 30 точки, докато седмият Черно море е с 34.

В 17-ата минута "моряците" бяха близо до откриване на резултата. След пробив на Матиа Курьор отдясно последва техничен удар, който бе отразен от вратаря на Ботев Янко Георгиев. Топката срещна десния страничен стълб, а след това Джонатан Перейра я изчисти в корнер.

Десет минути по-късно Черно море удари втора греда. Васил Панайотов получи в наказатеното поле и стреля незабавно, но за негов лош късмет топката срещна напречната греда.

В 38-ата минута пък гредата на два пъти спаси гостите от гол. Тодор Неделев изпълни фаул, при който топката срещна десния страничен стълп. Последва нов изстрел на Костадин Ничев, който също срещна стълба зад Митрович. Перейра пробва нова добавка, но този път беше в засада.

Така се стигна до 58-ата минута, когато Ботев откри резултата. Това стана след пробив и остро центриране на Джонатан отдясно. Вратарят на Черно море се размина с топката и тя стигна до Филип Филипов, който засече с крак в мрежата. Това бе първи гол за бранителя от август 2011 година.

Звездата на Ботев Тодор Неделев нямаше късмет в мача, тъй като на 3 пъти бе много близо до отбелязване на гол от изгодни ситуации, но мерникът му изневеряваше.

В 78-ата минута Черно море се върна в двубоя. Влезлият на смяна Денислав Ангелов направи отлично двойно подаване с Родриго и той шутира под плонжа на Янко Георгиев за 1:1.

Ботев (Пд)Янко ГеоргиевФилип ФилиповИван БандаловскиДимитър Пиргов, Костадин Ничев (57- Димитър Тонев), Джонатан Перейра, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов, Станислав Шопов (84- Иво Казаков), Александър ТоневТодор Неделев.

Черно море: Миодраг Митрович, Мирослав Енчев, Димитриос Хантакиас, Стефан СтанчевЦветомир Панов, Илиан Илиев (46- Денислав Ангелов), Мохамед Букаси (89- Емил Янчев), Родриго, Васил Панайотов, Матиас Курьор, Дани Кики (79- Алваро Кардо).

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Терореро
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: