ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (18)
Кметът: Парите няма да са 50/50, едните имат повече нужда от другите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 27.02.2020Коментари (111)23861
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров даде специално интервю. В него той сподели как ще бъдат разпределени отпуснатите от правителството 37 милиона лева за футбола в Пловдив.

"Отпуснатите 37 милиона лева са за общинска спортна инфраструктура – град Пловдив. Относно Локомотив Пловдив, става въпрос за стадиона, по-точно за трибуна Бесика на стадиона. Вече ако стигнат и за базата, може да си направят и нея, това си е тяхно решение“, коментира Димитров.

"Ще има разговори за разпределението на парите – те първа ще се срещнем с ръководството и на двата отбора. Парите няма да се разпределят 50/50 – едните имат повече нужда от другите, така беше и предварително. Нека да изчакаме, ще има яснота в най-скоро време“.

"Важното е, че се отпуснаха пари и за пет физкултурни салона в училища, които нямат, което също е много хубаво“.

"Какви са процедурите от тук нататък – трябва да се направят проекти, след това да се обяви изпълнител и след това поетапно да се отпускат парите. Това е начинът. Не е необходимо на минава през Общински съвет за разпределение, вече има решение на Министерски съвет“, заяви още кметът на Пловдив.

"Може би до една седмица ще имаме яснота. Феновете трябва да благодарят на г-н Борисов, че Пловдив ще има два хубави стадиона благодарение на премиера“.

"Въпрос на организация е всичко, първо да видим какви проекти ще се предоставят. Не са малко пари. Ако се изразходват както трябва, мисля че ще се направят доста неща“, завърши Здравко Димитров, цитиран от dsport.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Twelve
премахни филтъра

+5
 
 
Въпроси към мислещите локомотивци - Локомотив има ли стадион, на който да играе европейски мачове? Ботев имали стадион, на който да играе европейски мачове? Локомотив има ли модерна база, на която да тренират младите таланти? Ботев има ли модерна база, на която да тренират младите таланти? Хайде сега, отговорете ми на тези въпроси и тогава да седнем и да обсъдим исканата равнопоставеност!
-8
 
 
Ако имахме истински държавник за градоначалник, то той щеше да мисли за ВСИЧКИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ в града. Това значи и боксови и лекоатлетически и волейболни и мъжки и женски. Кой стадон според вас ви помогнал на всички спортове? Кой стадион би бил добър и за спорта на НАЦИОНАЛНО ниво според вас? Кой стадион е желан от ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ? Ако 27 милиона не са достатъчни ще се отпуснат повече или ще се търси частно партньорство за останалите.Но се иска ДЪРЖАНИЦИ!!
-5
 
 
А3 ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Г-Н КМЕТА КОЙ ПО3ВОЛИ ДА СЕ РА3РУШИ СТАДИОН ХР.БОТЕВ, КОЙТО Е ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ А СЕГА ИСКАТЕ ДА ИМ ГО ПОСТРОИТЕ НАНОВО? 3АЩО ОБЩИНАТА НЕ ДОИ3ГРАДИ ТРИБУНИ ОКОЛО ИГРИЩЕТО В КОМАТЕВО, КАКТО И ДВЕ МАЛКИ 3АД ВРАТИТЕ НА ЛАУТА И С КАКВОТО ОСТАНЕ, ДА СЕ МОДЕРНИ3ИРА СТ. МАРИЦА. ТАКА И ТРИТЕ КЛУБА ЩЕ СА ДОВОЛНИ И НЯМА ДА ИМА СЪРДИТИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: