ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо скочи на Зико: Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен?
Автор: Стойчо Генов 19:51 / 18.02.2020Коментари (34)12308
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по повод днешното изказване на кмета Здравко Димитров, че "двата футболни гранда Локомотив и Ботев не искат да играят на градския стадион, ако той бъде обновен изцяло". "Черно-белите" привърженици изразиха готовност да предприемат в най-скоро време крайни действия.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на фенклуба на Локомотив:

Зико - кмет или фен?!

По повод поредната изява на кмета г-н Здравко Димитров, Фенклуб Локомотив Пловдив изразява недоумение от думите му, че двата отбора в града не могат да ползват един стадион.

Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни. Не сме уведомени някой от наша страна да е упълномощавал кмета да прави подобни изявления, с които затваря вратата пред възможността Пловдив да има отново своя голям градски стадион, а най-големият спортен комплекс да бъде облагороден и придобие цивилизован вид. Неговото моментно състояние отразява управлението през последните години, но с особена сила той е отражение на кметската институция в Пловдив – захабен, с нарушена конструкция и изискващ спешен ремонт, а може би цялостна смяна!

Днешното изказване е поредното доказателство за намеренията на г-н Димитров да завърши започнатата скандална схема на един опорочен проект на бул. "Източен“, за да се облагодетелства един отбор за сметка на друг и то с държавни пари. Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен и това ще бъде толерирано? Не е ли той кмет на цял Пловдив или само една на част от града ни? По какви норми един отбор ще получи чисто нов стадион, а друг евентуално една тренировъчна база? Това ли е равнопоставеността, за която г-н Димитров пледираше преди изборите?

Категорично завяваме, че няма да допуснем тази еднополова любов между кмет, община и една част от феновете на града ни да бъде за сметка на Локомотив Пловдив и неговите привърженици и ще предприемем крайни действия в най-скоро време!

П.С. Прилагаме нашата позиция като граждани относно стадион Пловдив

Един град, една кауза – Стадион "Пловдив“!

През годините се изписа много за стадион "Пловдив“ и бъдещето му. За съжаление, до сега всички управници си останаха само с предизборните обещания и без реални действия в тази посока, а бъдещето година след година се превръщаше в минало, докато бижуто на спорта в България тънеше в разруха. Същевременно през последните години се построиха много зали и игрища в по-малки градове от нашия. Крайно време е най-популярният спорт в Пловдив и България изобщо да получи своя дом.

Нека да спрем да говорим и да започнем да действаме реално за това Пловдив да има своя градски стадион и спортен център – необходимата инфраструктура е налице. От това зависи здравето на нашите деца, от това зависи дали бъдещите поколения ще станат свидетели на паметни футболни двубои като тези на Локомотив с Ювентус или ще продължим да пътуваме стотици километри до Бургас и София, за да бъдем вечно домакини, но в кавички!

Пловдив може само да спечели от изграждането на модерен футболен стадион! Проста справка показва, че на стадион "Васил Левски“ се помещават клубове за най-различни спортове, сред които и бойни изкуства, студия по танци, два фитнеса, музей на спорта, боксов клуб и още много други, свързани със спорта и здравето организации и услуги. Освен това, при едно участие на пловдивски отбор в евротурнирите приходите, ползите и добавената стойност за града ни биха били неимоверни. Бизнесът в Бургас и София сигурно е спечелил повече пари от евроучастията на пловдивските отбори, отколкото би струвала реконструкцията на стадиона. Още повече, че в Пловдив подобни спортни мероприятия няма да причиняват безумни задръствания, както това се случи в София.

Ние, феновете на Локомотив Пловдив, апелираме да се направи всичко възможно голямата тръпка и същевременно голямата болка на поколения пловдивчани – стадион "Пловдив“ – да се превърне в едно модерно съоръжение, с което градът ни да се гордее!

Уважаеми държавници, покажете, че се грижите за благоденствието на града и поколенията ни!

Призоваваме всеки един пловдивчанин да застане зад идеята стадион "Пловдив“ да бъде върнат към живот! Независимо от клубни пристрастия, независимо от това дали е фен на футбола или не се интересува изобщо от този спорт. Здравето на нашите деца и любовта към града ни го изискват!
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kanarche
премахни филтъра

+3
 
 
Докога на някакви малоумници, дето оскверниха едноминутно мълчание, ще им се дава трибуна на злобните, двулични и завистливи декларации! Всички ви разбраха, че не искате никакъв стадион Пловдив, по простата причина, че сега няма кой да даде 150-200 милиона за това, а сте против стадион Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: