ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Френска фирма готова да построи нов стадион "Пловдив"! Има обаче непреодолима пречка!
Автор: Стойчо Генов 11:21 / 18.02.2020Коментари (74)28457
© Plovdiv24.bg
Много сериозна френска компания е готова да построи изцяло нов стадион "Пловдив“, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новината съобщи кметът на града Здравко Димитров по време на отчета му за първите 100 дни от управлението му. Финансирането на строежа може да се поеме изцяло от въпросния консорциум, но французите са поставили едно единствено условие - на съоръжението да играят двата местни гранда Локомотив и Ботев.

"Имах среща с френска фирма, консорциум, за стадион "Пловдив“. Тяхното условие е двата отбора да играят на този стадион. Аз не виждам жив човек, който може да събере Локомотив и Ботев да играят на един стадион. Те са си направили изчисленията, ще го менажират и даже са готови да дават пари на общината. Според тях един стадион с капацитет за 25 000 зрители е нормален за Пловдив и може да се печели от него", заяви Димитров пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Според мен това може да стане в друго градче, в което да има само един отбор. Двата клуба са категорични, че не искат да играят на едно и също място. Ще търсим други начини, тъй като на никой не му харесва това състояние на стадион "Пловдив“, допълни още кметът на града.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Димитров по темата!

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на valen
премахни филтъра

+2
 
 
Равнопоставеност????!??Това може да се каже за еднакви неща.Скъпи неаполитани хулигани и тем подобни измислици....:В природата еднакви неща няма ,дори два та>ака не са еднакви единия е по голям!НИЕ НЕ СМЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕМ равни!!!!!Публиката е поне 65%:35% в полза на Ботев(в името на добрия тон ви давам 35%)Аз не съм равен с хора които си измислят история ,думкат по ламарини от сирене и викат Ювентина! Скъпи ботевисти приемем ли това приемаме че сме равни с древните"беси"-а както всички знаем това са несъществуващи(най вероятно измислени) митологични създания, които нямат нищо общо с града ни.Специално за измислените адвокати:НИЕ НЕ СМЕ РАВНИ ТОВА Е !!!!!УСПЕХ С ПРОПАГАНДАТА:)))))
+3
 
 
За информация на всички заинтересувани на 19.02.2020г. /утре/ Министерския съвет отпуска официално парите за довършване на Колежа. Кой както иска да го приема.
+1
 
 
Ако се съгласят ботевисти и локомотивци, ще са най-глупавите… Това означава: 1. Колежа ще стане бизнес сграда или нов жилищен комплекс. Сигурно след време ( 10 години при положение ако идеята на франсетата се реализира и двата отбора се местят на ст. Пловдив ) ще стане същото и с Лаута както направиха булеварда отзад. Като толкова им е мерак, защо не го предложат на Левски и Цска да играят на националния?? Щот ние тука сме овце и двете агитки! Не стига, че и едните и другите страдат ама да се съберем на общ протест едните за базата им за децата в Тракия ние за стадиона е абсурдно да се мисли! 2. Ще се плаща наем по-голям от символичния вмомента 100 лева към общината, защото фирмата ще е френска и частна и парите даже няма да влизат в града ни! Чужденци ще печелят от любовта към отборите ни.. 3. Дори приходите за билети да влизат в клубовете, то те ще отиват да се плаща месечният наем към франсетата. И къде си представяте, че ще бъдат музеите с историята на Ботев и Локомотив, на един стадион?!?! Ами фен магазините ??? Или те да си останат на Лаута и Коматево, пак не се мисли за тези детайли, от които нормалните отбори взимат доста приходи! 4. Предимството от домакинство губи смисъла си! За мен лично атмосферата на Колежа няма как да се почувства на чужд стадион било то и в Пловдив, вярвам и за локомотивци ще е същото! 5. Примера с Интер и Милан е безмислен, защото цял свят се опитва да се отдели от тази схема където отборите играят на един стадион, а ние тука сами да си направим харакири… 6. Това отново показва , че общината и държавата не им се занимават със спорта изобщо! Готови са да дадат стадиона на друг само и само да не дават пари те, а отборите, че ще се набутат кучета ги яли!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: