ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Много нерви в Коматево! Контузиха Балтанов, младок от Ботев получи червен картон!
Автор: Стойчо Генов 16:49 / 08.02.2020Коментари (3)8525
Ботев (Пловдив) победи втородивизионния ЦСКА 1948 с 2:1 в последната си контрола преди началото на втория дял в първенството, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Спарингът се игра в Коматево, а всички постъпления от продадените билети ще отидат за хореография в предстоящото дерби срещу Локомотив на 16 февруари.

Четвърт час преди края на мача капитанът на жълто-черните Лъчезар Балтанов получи контузия в глезена след грубо влизане на противников футболист и напусна накуцвайки. Малко след това напрежението взе връх и влезлият на смяна младок Стефан Попов контузи с груб фаул играч на "армейците", за което получи директен червен картон.

Антонио Вутов (11) и Александър Тонев (64) бяха точни за Ботев. Голът за ЦСКА 1948 пък вкара Славчо Шоколаров (71).

Мачът започна с минута мълчание в памет на Тоско Бозаджийски. В 12-ата минута феновете почетоха паметта му с бурни аплодисменти.

В 10-ата минута домакините откриха резултата. Филип Филипов пусна прекрасен пас, с който разсече отбраната на "червените", а кълбото се озова в Антонио Вутов, който отблизо се разписа за 1:0.

В 20-ата минута Лазар Марин отправи опасен удар, който мина покрай вратата на гостите. В 23-ата минута столичани отговориха с шут от средна дистанция, отразен от Янко Георгиев.

След по-малко от 120 секунди Лазар Марин центрира отляво и Вутов се хвърли на шпагат, но нападателят се размина с кълбото. В 30-ата минута ботевистите имаха отлична възможност за втори гол, след като отнеха кълбото в наказателното поле на "червените", Вутов подаде към Александър Тонев и той шутира от близка дистанция, но защитник изби пред голлинията.

С течение на второто полувреме наставникът на "канарчетата" Ферарио Спасов пусна в игра всичките си резерви. Първи минути с екипа на Ботев записа колумбиецът Фабио Бурбано.

В 63-ата минута Георги Аргилашки отрази удар на Славчо Шоколаров. В ответната атака Димитър Тонев се пребори по най-добрия начин за топката и подаде към Александър Тонев, който от непосредствена близост се разписа за 2:0.

В 71-ата минута гостите намалиха резултата след удар от движение на Славчо Шоколаров. В 82-ата минута Стефан Попов получи директен червен картон за грубо влизане в краката на играч на "червените".

В 88-ата минута Андерсон технично преодоля бранител на ЦСКА 1948 и намери Джонатан Перейра, който от своя страна продължи към Атанас Стоименов, но ударът на младока бе отразен от вратаря. В последната минута Георги Аргилашки се намеси великолепно, отразявяйки удар с глава на футболист в червено.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевФилип ФилиповИван БандаловскиДимитър ПирговЛазар Марин, Джонатан Перейра, Лъчезар БалтановРадослав ТерзиевАлександър Тонев, Станислав Шопов, Антонио Вутов (Георги Аргилашки, Атанас Стоименов, Стефан Попов, Костадин Ничев, Андерсон, Максим Юрку, Фабио Бурбано, Станислав Работов, Димитър Тонев).
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на baionzii
премахни филтъра

на 08.02.2020 г.
-2
 
 
ай ай кънариеее мнооогу сми дубри. мачками на негу. бат ачу и йотката завинаги едни от нас. бравус смаил ага страшин отбор си направил на негу. ай ай кънарииеееее
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: