ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Левски не се победиха в последния мач на рекордьора Георги Илиев
Автор: Стойчо Генов 16:11 / 15.12.2019Коментари (35)10154
Локомотив Пловдив завърши с равенство календарната 2019 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите завъртяха 0:0 срещу Левски в дербито на 20-ия кръг в Първа лига, което се игра на Лаута. Близо половин час пловдивчани играха с човек по-малко заради директен червен картон на Ален Ожболт.

Двубоят бе последен за рекордьора Георги Илиев в неговата впечатляваща професионална кариера.

Така възпитаниците на треньора Бруно Акрапович ще зимуват на трето място в класирането с актив от 41 точки.

Локо започна добре дербито и още в 10-ата минута беше близо до отбелязване на гол. Парвиз Умарабаев центрира остро топката към Димитър Илиев, който отклони на първа греда. Там се стигна до неразбирателство в защитата на Левски и Хали Тиам едва не засече в собствената си мрежа.

В 18-ата минута Локо получи право да изпълни фаул на 20-ина метра от вратата. Зад топката застана Парвиз Умарбаев, който шутира с левия крак над стената, но топката се отби в напречната греда.

Пет минути преди почивката Георги Илиев центрира в пеналта, където Стивън Езе се извиси и нанесе лек удар по топката с глава, но покрай гредата в аут.

В началото на второто полувреме агитката на Левски хвърли няколко димки на пистата, заради което мачът бе прекъснат за 4-5 минути.

В 63-ата минута Локомотив остана с човек по-малко. Холмар Ейолофсон фаулира Ален Ожболт, но нарушение не бе отсъдено. Последва провокация от страна на футболиста на Левски, след което Ожболт го изблъска с ръце. Главният съдия Станислав Тодоров не се поколеба да изгони словенският нападател.

Четгвърт час преди края Левски стигна до чисто голово положение. След бърза контраатака Паулиньо успя да пробяга близо 60 метра и подаде на далечна греда към Франко Мазурек. Секунди преди той да шутира Георги Илиев изби с шпагат в корнер и така предотврати сигурен гол за сините.

Две минути по-късно Локо пропусна златен шанс за откриване на резултата. Бирсент Карагарен бе изведен сам срещу вратаря Милан Миятович и от 10-ина метрашутира силно с левия крлак, но високо над гредата в аут.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Стивън Езе, Дейвид Малембана, Парвиз Умарбаев (83- Момчил Цветанов), Милош Петрович, Йосип Томашевич, Георги Илиев (76- Петър Витанов), Бирсент Карагарен, Димитър Илиев (90+5- Анте Аралица), Ален Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Radical
премахни филтъра

-3
 
 
Борят се за второ място и има 5000 души на Лаута... после искат равенство?! Кво равенство ве братче, ако на вас ви построят толкова колкото и на нас, те и Сокол утре ще искат база в Марково. Айде по-сериозно...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: