ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо пред Общината: Не разделяйте Пловдив!
Автор: Стойчо Генов 14:40 / 14.12.2019Коментари (76)11102
Феновете на Локомотив Пловдив протестираха днес на площада пред Община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана веднага след края на Черно-бялата Коледа, където Димитър Илиев бе избран за Футболист №1 на клуба за 2019 година.

Протестът бе под мотото "РАВЕНСТВО МЕЖДУ КЛУБОВЕТЕ". Привържениците разпънаха огромен плакат с надпис: "Не разделяйте Пловдив"!

"Имаме чест, морал и достойнство! Няма да позволим общината да толерира едни, за сметка на всички останали", обявиха феновете.

Пред сградата на Общината имаше и сериозен брой полицаи, но протестът протече културно и до ексцесии и инциденти не се стигна.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на winer
премахни филтъра

-2
 
 
Футболните клубове са частни дружества и като такива сами носят отговорност за това, дали ще прогресират или фалират. В нито една държава с нормално пазарно стопанство не се подпомага финансово една или друга частна компания с пари на данъкоплатците! Напротив, тези компании чрез своите данъци подпомагат бюджета, откъдето след това се отделят средства за различни институции и обществени нужди, за да може държавата да функционира нормално. Да, България като част от европейската цивилизация е държава, в която отговорностите са споделени и за това в една или друга степен никой няма да зачеркне социално бедните и тежко болните. Напротив, едва ли има хора, които не са съгласни да се отделят средства за социални дейности. Но по каква логика част от парите на създаващите националното богатство трябва да отиват в частни футболни дружества? И то най-вече парите на онези 30 - 50-годишни, посочени в началото на материала, хората, които са прекъснали връзката си с българския футбол и частните проекти, свързани с него! Ако клубовете получат държавна помощ, тогава по абсолютно същия принцип някое металообработващо предприятие има право да получи държавна помощ за закупуване на някой модерен струг, защото този струг е много скъп и на собственика на предприятието не му отърва да го плати!
-6
 
 
Най-добрия вариант за общината е да реконструктуира и увеличи капацитета на ст.Локомотив,а на Източен 10 да построи голям и хубав мол.От магазините инвестицията за 2-3 години се избива и всички са доволни.Общината ще има пари и за предстоящи проекти(околовръстно,мост)и така всичко се нарежда в нашият прекрасен град!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: