ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо ще протестират пред Общината в събота и неделя
Автор: Стойчо Генов 16:39 / 12.12.2019Коментари (120)11769
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пловдив ще протестират този уикенд пред Община Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това ще стане и в двата почивни дни - събота и неделя, като протестът ще е за "равенство между клубовете".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Фенклуб Локомотив Пловдив:

До привържениците на Локомотив Пловдив

На вниманието на Община Пловдив

Уважаеми Локомотивци, през изминалия уикенд изразихме с декларация позицията си относно поредната измама и кражба, при която ощетени отново са гражданите на Пловдив, и в частност, феновете на Локомотив.

В понеделник внесохме декларацията в общината и се срещнахме с кмета г-н Здравко Димитров, където още веднъж заявихме, че няма да допуснем двойни стандарти и липса на равнопоставеност между футболните клубове. Същата декларация бе изпратена и до Министерски съвет.

Към днешна дата фактите са следните: 

Кметът пренебрегна изцяло думите ни и си позволи самостоятелно да определя какъв е основният проблем на Локомотив Пловдив. По неясен начин стигна до извода, че някои се нуждаят от нов стадион, а ние – само от база. Г-н Димитров прокарва взривоопасни внушения!

Искаме да припомним, че през 2004 г. се срути една трибуна на стадион Локомотив.

През следващите години се напука трибуната за гости. По късно беше разрушена трибуна "Бесика“ в очакване на по-добри времена. Стадионът ни е в окаяно положение и на него няма нито една тоалетна.

И след всичко това г-н Димитров има безочието да твърди, че стадионът не е основен проблем на Локомотив Пловдив!

Очевадно е, че г-н Димитров не мери с еднакъв аршин и с действията си се стреми да облагодетелства други от позицията на властимащ. Твърде бързо след изборите тези несправедливости започнаха да излизат наяве. Видно е, че се действа по предварително начертан план, под външен диктат и се защитават интересите само на една част от гражданите на Пловдив. Подготвяната схема ще ощети не само футболните фенове, но и хилядите обикновени граждани, данъкоплатци и гласоподаватели.

От няколко дни в медиите се забелязва и друг много важен факт – внезапното оглушаване на всички властимащи за проблемите на Локомотив. Точно обратното, стартира се колкото е възможно по-бързо процедурата по прекратяване на концесията на стадиона край бирената фабрика, за да може през зимната пауза набързо да бъдат гласувани взетите изцяло в интерес на единия клуб решения и да се започне изграждането на стадиона.

ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

След подобно скандално отношение от страна на Община Пловдив не ни остава нищо друго, освен да започнем протести за равнопоставеност. Ние не сме против да се строи стадион "Ботев“ – хоби-проектът на Цв. Василев, но настояваме същата по размер инвестиция да бъде направена и за Локомотив, а не както се очертава на едните да бъдат дадени 30 милиона, а на другите само 3. Ако това не може да стане, тогава нека всички предвидени средства да бъдат вложени в стадион Пловдив, който е на всички пловдивчани и е от огромно обществено значение за града ни.

С оглед на горното призоваваме всички фенове на Локомотив Пловдив на протест в събота, 14.12.2019 г., в 14.00 часа, веднага след Черно-бялата Коледа пред Община Пловдив и в неделя, 15.12.2019 г., в 11.30 часа отново пред Общината, откъдето ще направим шествие до Лаута и още веднъж ще изразим позицията ни за РАВЕНСТВО МЕЖДУ КЛУБОВЕТЕ.

Обединени фенове на Локомотив

Фенклуб Локомотив Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Потребител 1912
премахни филтъра

+6
 
 
"Видяла жабата. че подковават коня и ришила и тя да си вдигне крака"
+3
 
 
Нека се направи тогава един референдум в Пловдив с въпрос към пловдивчани: Искат ли да се завърши стадион "Христо Ботев". Глас народен, глас Божи!
+3
 
 
Не вие не искате равнопоставеност! Признайте си! Вие искате просто Ботев да не си построи стадиона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: