ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Желко получи 29 100 евро от Ботев, вече е наел адвокати и почва дело във ФИФА
Автор: Стойчо Генов 10:15 / 12.12.2019Коментари (38)8006
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев (Пловдив) превело три заплати на бившия си треньор Желко Петрович. Черногорецът е получил 29 100 евро (по 9700 евро на месец). Плащането е било необходимо, за да може Ферарио Спасов официално да бъде вписан като наставник на "канарчетата" в БФС.

С това обаче сагата между Ботев и черногорския специалист не свършва. Петрович настоява да получи пълната сума до края на договора си с "канарите" -  още 164 900 евро (329 800 лева). Толкова му се полагаха за двугодишния контракт с Ботев. Желко вече е наел адвокати и ще си търси правата във ФИФА, твърди "Меридиан мач".
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Twelve
премахни филтъра

-3
 
 
Twelve, селски, я кажи поне имена на тези, които оприличаваш в поста си?Аз ще ти кажа: Начо-културата, Слона, Катя Паскалева, Киркор Азярян, д-р Джурджев, Христо Бонев, Аян Садъков, Ангел Ангелов, Владимир Владимиров....и още десетки като тези, легендарни пловдивчани и интелектуалци са част от болните почитатели на Локомотив Пловдив-Пловдивският любимец! Тези хора и велики пловдивчани ли наричате "цигани", хвърлящи въглища или настанявани в общински жилища??? Хайде отговори? Ама ясно и с факти! Я кажи някое подобно име от вашите фенски среди, сега и в миналото??? Нямаш шанс! Нямате нито едно подобно име! Легендарните личности означаващи пловдивската интелигенция на 99%, винаги са били и са привърженици на Локомотив Пловдив! Запомнете го и го знайте! В събота в драматичния театър ще се види отново класата на истинските майни! Заповядай ти и такива като теб, да видите. Ако все пак предпочетеш да останеш на бащината, селска маса (няма лошо) тържеството ще се излъчва наживо! Гледайте и ще видите!
+4
 
 
До къде я докарахме?!?!? - потомък на ЖП работници от Айтос и Карнобат, командировани на времето да мятат кюмюр, да обръщат стрелките и да запълнят глада от нискоквалифициран персонал.Същите, които са били настанявани във ведомствени жилища, било им е давано пловдивско жителство и ред привилегии да се пишат за кореняк Пловдивчани. Алооо, нискочели, лилави наследници на Сандокан, нелегалното такси и ония клошар дето и името не мога да му запомня, ще Ви припомня, че не е далеч времето, в което действащ кмет и заместник кмет ви бяха президент и заместник. Наливаха общински пари, подариха Ви наема от подлеза под работната ви площадка. По същото време един генерал харчеше държавните пари на ЖП войски, за да Ви издържа....мога да говоря много за всички плащания направени към феновете ви - евро програми за интеграция на ромите, за образования и всичко това чужди пари!!! Вие ли ще ми говорите за държавни пари???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: