ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Георги Титюков: Локо и Ботев трябва да бъдат равнопоставени
Автор: Стойчо Генов 11:13 / 09.12.2019Коментари (99)12861
© Plovdiv24.bg
Заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков коментира днес пред камерата на Plovdiv24.bg ситуацията с вечните градски съперници Локомотив и Ботев, що се касае до техните бази - недовършеният стадион "Христо Ботев" и предвидената за изграждане тренировъчна база на Локо в район "Тракия". Според Титюков общината и държавата ще търсят варианти, за да могат двата клуба да бъдат равнопоставени при финансирането на въпросните обекти.

"Трябва да се обърнете към кмета дали и за ПФК Локомотив са предвидени средства или не. Ако не са предвидени, трябва да мислим варианти да се направи и тяхната тренировъчна база, за да са равнопоставени двата отбора. И единият и другият да имат стадион и модерна тренировъчна база, тъй като най-важни са децата. Разполагайки с такива модерни тренировъчни бази виждате, че в отбора на Ботев играят доста юноши – отначало като резерви по 10-ина минути, а сега вече и като титуляри", заяви Георги Титюков.

Ето какво още каза той по темата:

Развалянето на концесията на ПФК Ботев би могло да стане сравнително бързо. Трябва конкретно да попитате Дирекция "Общинска собственост“. А колко точно ще струва довършването на стадион "Христо Ботев“, трябва да питате архитект Георги Савов от София. Аз съм чувал различни суми между 25 и 35 млн. лева, като капацитетът ще е около 19 500 места. За базата на Локомотив по инвестиционна програма сумата беше 6,3 млн.

Стадион "Пловдив“ е обект, който общината не може да изгради сама. Той може да се случи, ако България кандидатства съвместно с Гърция, Румъния и Сърбия за домакинство на световното първенство 2030 и европейско първенство 2028 година.

Гледайте цялото изказване на Титюков в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Primus
премахни филтъра

+9
 
 
Ние не сме общество а гнилоч! Опростачването и темерудщината ни стига връх в тия теми! По цял цвят гражданските общества търсят обединение за постигането на общи цели. Тук като супер олигофрени се делим на "Жълтури" и "Мангали"! Прост народ сме и си заслужаваме дереджето! Вместо заедно да поискаме по-добри условия ние си пожелаваме на другия да му е по-зле. Така нищо няма да се постигне и си оставаме кръглите нули, които явно сме си били винаги! Дрънкат ни простотии от избори на избори и после ние се плюем помежду си. Най-жалкото за нас е, че си учим и децата да са прости тъпанари като нас! Горко им! На една неслучайна сграда в София, от където ни се присмиват на глупостта, пише "Съединението Прави Силата", само че ние отдавна забравихме да четем!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: