ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Искам пълен стадион срещу Левски! Да одрусаме сините и тръгваме към титлата!
Автор: Стойчо Генов 11:08 / 25.11.2019Коментари (42)13498
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да е оптимист, че тимът му е способен на нещо голямо през този сезон въпреки загубата с 1:2 от Лудогорец в Разград. Бизнесменът отчете добрата игра на отбора.

Мачът си беше прекрасен. На мен ми хареса, гледах го по телевизията. Съдиите не коментирам. Не говоря за неща, които не разбирам. Всеки съдия бърка. Ние обаче трябва да направим нещо във времето, когато не бъркат. Стига сме ревали против съдиите.

Като цяло съм доволен от играта. Можеше да вкараме няколко пъти през първото полувреме, заяви Крушарски, цитиран от "Тема спорт". Бизнесменът разкри, че ще вдигне духа на играчите по нестандартен начин за доброто им представяне в Разград.

Звъняха ми фенове и им казах, че футболистите ще бъдат поощрени. По какъв начин ли? Ще им изпратя благодарствени писма. С тази игра принуждаваме всеки отбор да се съобразява с нас, допълни босът на "железничарите". Той е уверен, че Локо ще има шансове за атака на титлата напролет, тъй като е уверен в победата над Левски в последния есенен кръг. Двубоят е на Лаута на 15 декември от 14,15 часа.

Сега искам само феновете да напълнят стадиона за мача с Левски. Да дойдат, да няма свободно място по трибуните, да ги одрусаме "сините" и тръгваме към титлата. Какво са девет точки - нищо. Три мача, нищо работа. Не е станало кой знае колко страшно, завърши собственикът на Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на baionzii
премахни филтъра

на 25.11.2019 г.
0
 
 
саде ботив. майните ги буфирите братя канарие, ми кажете га жа ойдим да опъвъми найлона на арматурата, чи много вали. той наш смаил, голям мушеник излези, не е почтен чиляк като Круши. Ей глей буфирите у европата ходиха, за шампиони се борат. Ний изпадъме, саде бай Ачу,саде бай феру
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.11.2019 г.
-3
 
 
Ава бай крошарски , много си алтав в акъла , какво титла кви пет лева . ти ше им изпращаш благодарствени писма , па чакай да играят .няма да стане и пролетес ше сме 6-7 място . е ако разград не играя 3 кръга може и да ги настигним ама не ми са вярва на него
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: