ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски "захапа" Ботев за стадиона: Не плача като тях по медиите и площадите
Автор: Стойчо Генов 15:51 / 15.11.2019Коментари (48)15231
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски "захапа" градския съперник Ботев заради случващото се в момента със стадион "Христо Ботев" и протестите на "жълто-черните" фенове. Бизнесменът бе помолен да коментира в предаването на Спортал "От дузпа в тъч" ситуацията с "Колежа".

"Това е проблем на Ботев. Това, което съм поел като ангажимент да направя, аз си го правя лека полека. Не плача по медиите и площадите, за нещо, което никой не ми е длъжен", заяви Христо Крушарски.

На въпрос дали е поздравил колегите от Ботев за победата над Левски, която е в услуга на Локо той уточни:

"Не съм поздравявал Ботев. Забравих да поздравя Вальо Грънчаров. Той е единственият, който реве за Левски за всяко нещо, което става - дузпи, фаулове и т.н. Него трябваше да поздравя за загубата. Имам закачка с него още откакто ги бихме с 3:2 на Герена, а аз тогава бях в Аржентина", каза ексцентричният собственик на черно-белите.

Ето какво още заяви Крушарски:

Аз в Пловдив съм бил 3 пъти, откакто Гонзо е на работа в клуба. Отивам веднъж в месеца, като им набиеш канчето и си тръгваш и ги оставяш да си вършат работа.

Георги Илиев е твърд в решението си. Човекът реално е преценил нещата - да спреш, докато си на върха, а не когато да падаш надолу. Това е мъжка постъпка. Аз говорих с него предложих му пост - ако иска треньор, ако иска деца, ако иска ръководство. Той каза, че ще помисли. С футбола приключва на 15 декември.

“С единият футболист от Уулвърхямптън имаме договорка да се върне при нас през зимата. Някои хора, които направиха този казус, мисля, че трябва да се замислят дали това е начинът на работа. Единият човек беше пуснат на обяд, а другият в 21:45 от системата на Локомотив. Трансферният прозорец затваря в 00:00 часа. Дали сме документи и всичко. От цялата тая работа аз олекнах 30 000 евро. Заплати, адвокатски такси и джобът се поизпразни".

“Не съм чак толкова голям оптимист, а гледам нормално на нещата. За да стигнем до титлата ни трябват още десетина милиона. Говорим си с щаба, че трябва да има постоянство, а не да има “тука има, тука нема". Срещу Славия си бяхме балетисти, а срещу Лудогорец не трябва да е така. Мисля, че резултатите няма да закъснеят".

“Новата психоложка не съм я виждал, не съм я приемал. Ръководството я прие и щом са решили, че ще им свърши работа, предлагам, че успехите няма да закъснеят. В целия футбол има нужда от психолог".
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pavkata1912
премахни филтъра

0
 
 
И това го казва поставено то лице в локомотив на които даже тока им се плаща от общината ЕВАЛА
0
 
 
е*ати комика прав си ти плачеш направо при Бойко той самият го потвърди и стисе вживява все едно ти си начело на локомотив всички знаем че каквото каже Тошко Славков това е
Aнонимен
на 16.11.2019 г.
+1
 
 
Абе хора кво се плюете само в реалността едва ли ще имате топки да си ги кажете тея работи.Не казвам че трябва да се обичаме ама поне да се уважаваме .Успех и на двата отбора .Само Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: