ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо зададе няколко неудобни въпроса на новия кмет, свързани с Ботев
Автор: Стойчо Генов 13:03 / 11.11.2019Коментари (99)16080
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив изпрати открито писмо до кмета на града Здравко Димитров и до пловдивската общественост. Повод за този ход е случващото се в другия пловдивски елитен футболен клуб - Ботев, и в частност, концесията на стадион "Христо Ботев".

"Черно-белите" привърженици зададоха няколко неудобни въпроса към новия градоначалник.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

До г-н Здравко Димитров, кмет на Пловдив

До пловдивската общественост

Вчера за пореден път станахме свидетели на отчаяните напъни на една самозабравила се група хора да вкара в дневния ред на институциите и обществото вреден и опорочен проект за спортно съоръжение. 

Ние питаме: 

Докога ще се толерира един скандален от икономическа и юридическа гледна точка проект, по който се дължат стотици хиляди левове концесионни такси и неустойки и който отдавна трябваше да е прекратен по давност?

Докога ще се дава трибуна на частните щения на продънено дружество, погълнало като черна дупка милиони левове чужди пари и част от най-мащабната финансова измама в новата ни история? Не му ли стига на това дружество, че голяма част от дълговете му бяха преструктурирани и обезценени?

Ние, привържениците на Локомотив, горди пловдивчани и редови данъкоплатци в правова държава, имаме основания да изискаме отговор на поставените въпроси. Ние обичаме града си и със спортните, културните и благоустройствените мероприятия, организирани от нашата общност, директно допринасяме за подобряване на неговия облик.

На два пъти през последните години сдружения на привърженици заставаха начело на футболния клуб и излизаха с чест от тази отговорност на жестока цена. Ние посрещнахме предизвикателството на управление от привържениците с достойнство, за разлика от други.

От тази позиция питаме докога ще се обръща внимание на паразитиращи субекти, които не само че не дават добавена стойност към града ни, а считат че всеки им е длъжен, защото са гласоподаватели, каквито всички сме.

Ако общината и държавата ще удовлетворяват исканията на един отбор, не би ли трябвало да проявяват същото отношение към останалите три клуба в Пловдив? Със същите аргументи ние можем да претендираме общината да ни подари парцела, където се намират спортните обекти на Локомотив Пловдив, като организираме "спонтанен“ протест.

Вярваме, че новата градска управа няма да се подаде на морално нечистоплътните опити и внушения, които се натрапват, нито в първите дни на своето управление, нито за целия срок на мандата си.

Настояваме за върховенство на закона и прозрачност, еднакво отношение и равен старт за всички пловдивски клубове. При липсата на такива ни очаквайте в центъра на Пловдив, където сме у дома си, в защита на законните права и интереси на всички нас!
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Йордан Илиев
премахни филтъра

+11
 
 
Вица за казана и българите... типично... аз пък ви пожелавам държавата да ви построи стадион, да построи и на ЦСКА и на Левски... Стадиона във Варна... пожелавам си го... защото нямаме никаква инфраструктура, а само гледаме канчето на другия... Съседна Румъния - има построен от държавата стадиони в Букурещ, Клуж и Крайова... все държавни стадиони и играещи местните отбори на там... Много долно изказване на узлобени хора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: