ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изскочи на второ място след нова победа на Лаута
Автор: Стойчо Генов 19:21 / 08.11.2019Коментари (7)8661
Локомотив Пловдив победи Ботев (Враца) с 2:0 в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Диниш Алмейда (33) вкара за пловдивчани, доказвайки, че е най-резултатният защитник на отбора през настоящия сезон. Другото попадение бе дело на легендата и абсолютен рекордьор по мачове в елита Георги Илиев (90).

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович продължиха серията си на 9 поредни шампионатни двубоя без загуба в първенството. Черно-белите излязоха на второ място във временното класиране с актив от 36 точки.

Първата ситуация за домакините дойде в 14-ата минута, когато Анте Аралица бе изведен отдясно в наказателното поле на Ботев. Вляво от него свободен беше Ален Ожболт, но Аралица предпочете да шутира по земя и вратарят изби с крак.

Четвърт час по-късно страничният съдия Веселин Мишев направи фрапантна грешка. Той вдигна засада на изскочилия сам срещу вратаря Ален Ожболт, въпреки че словенецът бе в половината на Локо, когато бе изведен с глава от Анте Аралица.

В 33-ата минута "смърфовете" откриха резултата след куриозен гол. След продължително разиграване пред противниковата врата Един Бахтич изведе отдясно в наказателното поле Диниш Алмейда. Защитникът проби и почти от аутлинията опита меко центриране. Топката обаче бе така фалцирана, че изненада вратаря Красимир Костов и влезе в мрежата за 1:0.

В 60-ата минута Малембана пробва силен изстрел от фаул, при който топката профуча покрай гредата в аут.

Малко след това Валери Домовчийски пропусна златен шанс да отбележи. След атака отдясно топката бе центрирана по земя в пеналта, където Домо засече с пета, но на педя от гредата в аут.

В 73-ата минута Димитър Илиев изведе за пореден път Анте Аралица сам срещу противниковия вратар. Хърватинът напредна и шутира над напречната греда.

В 90-ата минута капитанът Димитър Илиев бе изведен чудесно по дясното крило. Той напредна в пеналта, където пусна пас към Георги Илиев и той на празна врата вкара за крайното 2:0.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Стивън Езе, Дейвид Малембана, Един Бахтич (77- Парвиз Умарбаев), Петър Витанов, Милош Петрович (79- Георги Илиев), Димитър ИлиевМомчил ЦветановАлен Ожболт (71- Бирсент Карагарен), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Бултрас България
премахни филтъра

+5
 
 
Честита победа на всички! Остават още малко мачове до края на календарната година, нека продължим по същия начин. Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: