ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължи да гази, не прости и на ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 19:40 / 20.10.2019Коментари (59)19468
Локомотив Пловдив победи ЦСКА-София с 1:0 дербито от 13-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в квартал "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Йосип Томашевич (16) бе точен за черно-белите. Десет минути преди края той остави тима си с човек по-малко заради втори жълт картон.

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович останаха на трето място във временното класиране, но вече с актив от 29 точки. Освен това "смърфовете" продължиха уникалната си серия от 6 поредни победи в официални двубои (5 от първенството и един за Купата на България).

Първото чисто голово положение в мача бе създадено от гостите. В 14-ата минута Али Соу бе изпуснат от отбраната на Локо и изскочи сам срещу вратаря Мартин Луков, но шутира покрай него в аут.

Само две минути по-късно Локо откри резултата. Атаката тръгна от Георги Илиев, който успя да подаде към Парвиз Умарбаев. Таджикският национал напредна и въпреки че загуби равновесие, успя да подаде наляво към Томашевич. Той отправи мощен шут с левия крак, който матира вратаря Бусато за 1:0.

След попадението черно-белите тотално надиграваха съперника си и само липсата на късмет им попречи да вкарат още един гол. Минута преди почивката Георги Илиев отправи удар от дистанция, който затрудни вратаря Бусато и той изби топката пред себе си. Тя попадна в Бирсент Карагарен, който при добавката направи по-трудното и шутира в легналия страж на ЦСКА.

През второто полувреме Локомотив прие играта в своята половина и разчиташе предимно на контраатаки. На няколко пъти Мартин Луков спасяваше вратата си след удари от близка дистанция на съперника.

В 80-ата минута "смърфовете" получиха право да изпълнят фаул на дъгата след игра с ръка на футболист в червено. Бирсент Карагарен шутира над стената, но топката излезе в аут.

Минута преди края на редовното време след корнер на Бирсент Карагарен топката първо срещна гредата, а при добавката играч на ЦСКА изби от голлинията.

Локо игра в състав:


Мартин Луков, Стивън Езе, Давид Малембана, Диниш Алмейда, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев (70- Петър Витанов), Милош Петрович, Георги Илиев (77- Анте Аралица), Димитър Илиев, Ален Ожболт (86- Момчил Цветанов).

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на winer
премахни филтъра

+7
 
 
Пичове аз сядам вече че масичката ме чака с водчица и биричка.....нека продължим с густото което ни доставят нашите любимци.Ай наздраве.....
-7
 
 
Късметлии.. Газите да, с гол от засада и таджика няма право така да задържа топката с двата крака! Сега играете добре, но рано или късно късмета ще ви изневери, няма все да ви покрива.. И не на последно място - Пловдив не е бил и никога няма да бъде "черно - бял"! Да се знае!!
+7
 
 
Браво на отбор и публика! Супер ми е настроението, вярвам и на всички локомотивци. Ай, честито!
+6
 
 
Браво на Локо!Играят чудесен футбол за разлика от нас .Пожелавам да се борите все ,тъка и защо не да станете шампиони.Само Ботев и успех на съгражданите ,заслужавате титлата!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.10.2019 г.
-4
 
 
1 гол и паркирахми рейса .тва ли ний играта бай Арапович ,анаа? Бая касмет ама зехми трити точки ,берекет версин. Язък не напълнихми сгубяемата трибунка .саде Локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: