ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Неделев и Анита мислят за сватба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 17.07.2019Коментари (1)12144
©
Пълна идилия цари в семейството на българския национал по футбол Тодор Неделев. Неговата любима Анита Терзийска и майка му Елена Неделева станаха първи приятелки.

Свекървата страшно много е харесала своята бъдеща снаха и вече напира за сватба. Влюбените за момента пазят в пълна тайна това дали скоро ще има церемония. Тошко и Ани са заедно вече близо 2 години. Те не крият, че са лудо влюбени и използват всяка футболна пауза, за да забегнат заедно на някоя морска почивка.

Близки разкриват, че Неделев вече мисли да създаде свое семейство. Той бил убеден, че Ани е жената на живота за него. Още повече че тя се разбира прекрасно с майка му Елена, която има много силна връзка с Тошко, съобщава "България Днес".

Тези дни Анита се отдаде на почивка по гръцките плажове. Тя е без Тошко, който вече започна сезона в Първа лига със състава на "Ботев". Талантливият играч не успя да се разпише в първия кръг при гостуването на "Арда" в Кърджали. Той все пак бе утешен от половинката си със супер сексапилни снимки от брега на Бяло море.

Ани показа невероятна форма, облечена само с изрязан бял бански. Хубавицата не сваля от врата си колие, подарено й от футболиста.

Интересното е, че в социалните мрежи майката на Тошко Неделев изпраща сърчица под снимките на Анита. Снахата отвръща със същото. Елена Неделева работи в магазинче, близо до стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Тя със сигурност е най-голямата фенка на сина си и не пропуска мач на "жълто-черните". Елена е от футболен род. Баща й и брат й са гонели топката. Мъжът й също е спортист. "Може би от там е наследил таланта си", казва майката за Тошко.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Arzt Mengele
премахни филтъра

0
 
 
Тошо ,к**во ,е**хме жена ти , ако те видя пред нас още веднъж и теб ще нае*а ,к**во долна , помисли се за меси , мастио, УМРИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Шоуто започна! Пуснаха билетите за финала за Купата
Ветераните на Ботев на финал, Кишишев игра за "канарчетата"
От Ботев с официално съобщение за финала, казаха какво е било желанието на клуба
Ботев остана без голмайстора си за мача със Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: